- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #8 üzenetére
A bin2hex() ötlet jónak tűnik, majd kipróbálom. Köszi!
Nyilvánvaló, hogy egy ilyet kiírni szövegként teljességgel értelmetlen volna, mert az csak egy bájtsor...
Nem is az értékekre voltam kíváncsi, összehasonlítási alap lett volna az enyémmel, ezen hasalt itt el a dolog. Idáig sem volt olyan egyszerű, nekem a PHP 0 tudásommal, de utána néztem, és megkerestem a megfelelőjét HB-ban. UNIX time-ot nem találtam, azt pl. megírtam.
Igen, este idáig jutottam, utána írtam ide....ha igény van rá, este leírom egy hsz-ben az egész program működését sorról-sorra.
Van, van! Köszi!
Főleg, mert ezután jön az a rész, amit megint nem igazán értek még...néztem az operátorokat és a ^ jel sem volt köztük, illetve ez a többsoros ord()-os rész is ködös, de ebből itt van a Skori megoldása is, hátha...
Mindenesetre már sokat segítettél és köszönöm az elkövetkezőket is.
Rám is vár még egy Base32 függvény írása, mert az nincs HB-ban, nem találtam. Base64 van beépített, meg írtam egy sajátot is tanulásképpen. -
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #8 üzenetére
"Mert ha jól sejtem, tegnap 18:23:30-kor futtattad."
Bocs, 18:23:30 és 18:23:59 között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged