- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #8 üzenetére
A bin2hex() ötlet jónak tűnik, majd kipróbálom. Köszi!
Nyilvánvaló, hogy egy ilyet kiírni szövegként teljességgel értelmetlen volna, mert az csak egy bájtsor...
Nem is az értékekre voltam kíváncsi, összehasonlítási alap lett volna az enyémmel, ezen hasalt itt el a dolog. Idáig sem volt olyan egyszerű, nekem a PHP 0 tudásommal, de utána néztem, és megkerestem a megfelelőjét HB-ban. UNIX time-ot nem találtam, azt pl. megírtam.
Igen, este idáig jutottam, utána írtam ide....ha igény van rá, este leírom egy hsz-ben az egész program működését sorról-sorra.
Van, van! Köszi!
Főleg, mert ezután jön az a rész, amit megint nem igazán értek még...néztem az operátorokat és a ^ jel sem volt köztük, illetve ez a többsoros ord()-os rész is ködös, de ebből itt van a Skori megoldása is, hátha...
Mindenesetre már sokat segítettél és köszönöm az elkövetkezőket is.
Rám is vár még egy Base32 függvény írása, mert az nincs HB-ban, nem találtam. Base64 van beépített, meg írtam egy sajátot is tanulásképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest