Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
purechill
üzenetére
Szerintem a belgákkal (Nervii) kezdd. Hamar össze lehet dobni olcsó, nagy seregeket és gyengék a környező népek. Fallal körülvett városokat foglalhatsz el, könnyű utána védeni. Róma nehezebb, az etruszkokkal kergetőzni kell, Epirus megtámadhat, Karthágó, Líbia is megtámad. Fent a Venetik is csak idő kérdése.
-
kacsyx
aktív tag
-
kacsyx
aktív tag
Ha már beragadó egységek, nekem a kedvencem az volt, mikor az egyiptomi ellenséges sereg a város melletti fallal körülvett kúria udvarára szorult be teljes egészében. Próbaképp odaküldtem egy egységet, hátha kiugrasztják őket, de nem, nem tudtak kijönni az udvarról. Ezernyi sebből vérzik ez a játék és pár kör után teljesen automatikus benne minden, semmi élvezetet nem nyújt.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem építhetsz minden város köré falat, de még csak egy palánkot sem (csodálatos ostobaság...), az AI benn állomásoztatja a teljes seregét a városaiban (micsoda izgalmak!), pofátlanul csal (már megszokott...), az egységek egy kaptafára készültek újfent. Emellett ha ostromolsz egy várost egy sereggel, mellé teszel egy másikat is túlerő miatt, de lépsz egy kört éheztetni, akkor ha kitámadnak nem a két sereged ellen fognak harcolni, csak egy ellen, a másik nem vesz részt a csatában. Ergo az éheztetés nem működik normálisan. Az AI előszeretettel ostromolja persze az ellenségeit, akár tucat körökön át is, amíg te nem tudsz beavatkozni, csak akkor, ha az AI hajlandó végre támadni. Minden körben 723 üzenetet fogsz kapni, hogy melyik kém hol mit szabotált, rendkívül izgalmassá téve ezzel minden kör elejét a javítgatásokkal és a mozgáspont csökkentett seregekkel. Ja és pl. hadvezér nélkül nem mozgathatsz egységeket, ezáltal a hagyományos településvédelem is megszűnt. Amúgy nagyon csilivili játék lett 9 vagy mennyi javítás után, le a kalappal...
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is elő szokott fordulni, hogy random lefagy a kampány térkép? Főleg a későbbi időszakokban. Leggyakrabban város megtámadásakor, de volt példa olyanra is, hogy körváltásban voltam, ellenséggel utolsó egységével csatáztam, elpusztítottam, felugrott a Faction Destroyed ablak, de nem lehet leokézni, se escape-pel a menüt behozni, viszont a madarak a tengerparton még repkedtek. Így elég gáz és idegőrlő. Minden frissítés rajta van természetesen.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Én nem vitáztam, csak elmondtam a véleményem

-
kacsyx
aktív tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Szerintem sokkal jobb az alap, jobban hajaz a római számok írásjeleire, de ez szubjektív vélemény.
De ha már átírtam volna, akkor Lucida Callighraphy lett volna.
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma, előre is bocs: van valami mód arra, hogy a véletlenszerű crashek a kampány térképen megszűnjenek? Eszméletlen idegesítő minden kört 2-3-szor újrajátszani a vége felé... A játék közepéig semmi gond nincs.
Legújabb javítás fenn van. -
kacsyx
aktív tag
Köszi! Elég nagy baj ez. Mihez kezdjek most a mocskos rabszolgáimmal? Még csak egy nyamvadt utat sem lehet építeni ebben a nyamvadt játékban...
-
kacsyx
aktív tag
Hali!
Egy kérdés: lehet valahogy falakat építeni az összes településre, vagy ahol van ott van és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest