Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz canniball #902 üzenetére

Hali!

Sajnos ilyen feladatok elvégzése, szinte minden esetben parancssoros/kapcsolós/paraméteres "játékkal" oldható meg. A 7Zip ebből a szempontból "rossz", mert a GUI változata nem kezeli a parancsokat(mint pl Winrar)

Amit korábban adtam "kódot", annak működnie kell,(nem villanhat fel csak egy pillanatra) ha nem akkor 3 dolog lehet
    1. Könyvtáron állsz
    2. Fájlon állsz, de olyan kicsi a mérete, hogy egy pillanat alatt végzett vele
    3. mégsem jól írtad be, amit képben adtam

Sk8erPeter
    Azért nem használom a 7zip 64 bites változatát, mert amúgy sem használom, csak canniball kérdése kapcsán tettem fel.

Fire.

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz canniball #902 üzenetére

Igen, Fire/SOUL/CD is erre hívta fel a figyelmem, hogy ez problémák forrása lehet.

Már azt is tudom, mi az a "szpáttyolás", mondta, hogy az orosz "спать" szóból kreálta... :DD

Most próbálgatom a SpeedCommander 13 x64-es változatát, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a programmal kapcsolatban. Gyors, könnyen kezelhető. Bár több helyet foglal, mint a Total Commander. Nálam most a TC könyvtárában lévő dolgok 6,30 MB-ot foglalnak, a SpeedCommander 26,5 MB-ot. Viszont ebből legalább van 64 bites. :) Az FTP-kapcsolódás is mintha picit gyorsabb lenne (bár az nem tudom, mitől). Lehet, hogy mégis van alternatíva TC-re? :D
    Csak az a baj ezekkel a jól kezelhető, kényelmes fájlkezelőkkel, hogy nem készítik el Linuxra. :( Linux alatt pedig még egy fájlkezelővel sem voltam olyan elégedett, mint a TC-vel. Mindegyikből hiányzik valami, ami ebben megvan, VAGY ha mégis funkciógazdag, akkor kényelmetlen a kezelőfelülete (próbálkoztam többek közt Krusaderrel, Gnome Commanderrel, és még más progikkal, ami most nem jut eszembe). Linux alatt az mc, vagyis a Midnight Commander amúgy jó móka, totálisan a Norton Commander másolata, kicsit nosztalgikus érzés használni. :DD
    Ha valaki amúgy tud jó alternatívát TC-re Linuxhoz, akkor az ne tartsa magában. :)

Új hozzászólás Aktív témák