Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
Sajnos ilyen feladatok elvégzése, szinte minden esetben parancssoros/kapcsolós/paraméteres "játékkal" oldható meg. A 7Zip ebből a szempontból "rossz", mert a GUI változata nem kezeli a parancsokat(mint pl Winrar)
Amit korábban adtam "kódot", annak működnie kell,(nem villanhat fel csak egy pillanatra) ha nem akkor 3 dolog lehet
1. Könyvtáron állsz
2. Fájlon állsz, de olyan kicsi a mérete, hogy egy pillanat alatt végzett vele
3. mégsem jól írtad be, amit képben adtamSk8erPeter
Azért nem használom a 7zip 64 bites változatát, mert amúgy sem használom, csak canniball kérdése kapcsán tettem fel.Fire.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Igen, Fire/SOUL/CD is erre hívta fel a figyelmem, hogy ez problémák forrása lehet.
Már azt is tudom, mi az a "szpáttyolás", mondta, hogy az orosz "спать" szóból kreálta...

________________________________Most próbálgatom a SpeedCommander 13 x64-es változatát, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a programmal kapcsolatban. Gyors, könnyen kezelhető. Bár több helyet foglal, mint a Total Commander. Nálam most a TC könyvtárában lévő dolgok 6,30 MB-ot foglalnak, a SpeedCommander 26,5 MB-ot. Viszont ebből legalább van 64 bites.
Az FTP-kapcsolódás is mintha picit gyorsabb lenne (bár az nem tudom, mitől). Lehet, hogy mégis van alternatíva TC-re? 
Csak az a baj ezekkel a jól kezelhető, kényelmes fájlkezelőkkel, hogy nem készítik el Linuxra.
Linux alatt pedig még egy fájlkezelővel sem voltam olyan elégedett, mint a TC-vel. Mindegyikből hiányzik valami, ami ebben megvan, VAGY ha mégis funkciógazdag, akkor kényelmetlen a kezelőfelülete (próbálkoztam többek közt Krusaderrel, Gnome Commanderrel, és még más progikkal, ami most nem jut eszembe). Linux alatt az mc, vagyis a Midnight Commander amúgy jó móka, totálisan a Norton Commander másolata, kicsit nosztalgikus érzés használni. 
Ha valaki amúgy tud jó alternatívát TC-re Linuxhoz, akkor az ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az FTP-kapcsolódás is mintha picit gyorsabb lenne (bár az nem tudom, mitől). Lehet, hogy mégis van alternatíva TC-re? 
Linux alatt pedig még egy fájlkezelővel sem voltam olyan elégedett, mint a TC-vel. Mindegyikből hiányzik valami, ami ebben megvan, VAGY ha mégis funkciógazdag, akkor kényelmetlen a kezelőfelülete (próbálkoztam többek közt