Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bizony, igy szoktam en is. Meg annyit hozza, hogy ha athelyezni akarja az ember, akkor is jobb elobb atmasolni es utana torolni, mert neha rakerdez fajlokra, hogy biztos torolje-e es amig nem kap valaszt nem dolgozik tovabb. Parszor behoptam en is, elinditottam tobb szaz gigat athelyezesre es otthagytam a gepet delutan. Visszanezek este es mindjart az elso par giganal megallt emiatt.

Mondjuk a legcifrabb az, mikor athelyezel, h legyen hely a meghajton es utana mindjart masol is ra valamit, akar tobbszaz muvelet is sorbaallithato vele.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És még annyi, hogy ha külön könyvtárakban/helyeken vannak a másolandó fájlok/mappák, akkor is működik a dolog, csak akkor egyenként kell kijelölni, F5, F2, aztán a másikat kijelölni megint F5, F2 és így tovább...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest