Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kgb21

csendes tag

válasz Kropacsek #67 üzenetére

Igen, már másoktól is hallottam, hogy nem érdemes váltani. Én egyébként is ragaszkodó típus vagyok, ez a játék meg szerintem pazar.
    (Nem tudom a többi managerprogram milyen lehet, de ez tényleg jó!)

Milyen összeállításban játszatod a csapatot? Milyen taktikát alkalmazol?

Én általában 4-4-2 játszok, és szeretem a szél-játékot. Inkább védekező a felállás és igyekszem a gyors kontrákra építeni. Egész szépen alakul a szezon, csak még sokat kell fejlődnünk. Időnként a hajamat tépem és elküldöm (elküldeném...) az egész csapatot a francba amikor egy jóval gyengébb csapattól is ki tudunk kapni, ráadásul hazai pályán.

Most a másodikok vagyunk :B , remélem ennél rosszabb helyen nem is végzünk, mert ez az elvárás ebben az évben velem szemben a klubvezetés részéről. Most mindenki happy, remélem a végén is az lesz. Teljesen a szívemhez nőtt ez a csapat.

hajrá Zlin!

:R

• kgb21

csendes tag

válasz Kropacsek #65 üzenetére

Helló!

Új fiú vagyok a TCM2005-tárgykörben, de egy élmény volt olvasni az írásaitokat.

Szóval én még csak most ismerkedem a programmal (korábban TCM2004-el játszottam...).
    A cseh ligában nyomulok (hja édes Kelet-Európa!!) egy -egyenlőre- közepes csapattal.

Van egy apró problémám, szerződtettem egy lengyel AM-et aki elég jó lenne, csak a morálja gyengúl, mivel nem érzi jól magát, a nyelvi nehézségek miatt nem tud beilleszkedni rendesen. A TCM2004-ben tudom, hogy lehetett szerződtetni tolmácst, de itt nem találom ezt a lehetőséget. Nem lenne?

Ha esetleg tudnátok kérlek segítsetek.

KÖSZ :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés