Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
a kis fifikás
Képes voltál átnyálazni az összes gép specifikációját, hogy megtaláld, ami stimmel? vagy egyszerűen csak megkerested a legújabb drivert, és azok közül kerested ki a legjobban hasonlító gépet. Mindegy is, hétvégén szerintem ráúszom én is, ha addigra végzek a mostani melóval. Ez amolyan egyszerű, de nagyszerű megoldásnak tűnik, és mégis megmarad az ati driver (nem kell omega). Azért még teszteld 
-
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
Gondolom, más típushoz a saját driverét? én Pro L100-ban utazom.
Állítgattad a videomemet? Volt ehhez vhol vmi leírás, vagy saját kútfőből? Érdekelne ui. az elv, hogy ez miért működhet - azon kívül, hogy esetleg frissebb a driver. a nyelvi fájl gondolom megmarad magyarnak. Én azóta csak egyszer tudtam kiakasztani a szokásos módon, igaz, nem is játszottam vele.
[Szerkesztve] -
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
a netről (2.0->2.4), és de, fagy, bár csak kétszer próbáltam, és egyszer halt be tőle, végül is ez 50%
Igaziból nem kell állítgatnom a vramot, mert ilyenkor (játék után) be sem enged az ati menübe (megjelenítés/beállítások/speciális): amikor a spec-re kattintok, kimerevedik, és jönne a kék képernyő, ha nem tiltottam volna le, szóval csak újraindul. -
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
Ez valahol megnyugtat
alkalmazások közben sosem fagy, csak ha bizonyos helyzetekben állítgatom a vramot. azt ne kérdezd, hogy minek is piszkálgatom, mert én sem tudom
azt hiszem, megnyugszom végre.
Egyébként majdnem biztos vagyok abban, hogy a venti a bios frissítés miatt lett hangosabb, nem számottevően, de hallhatóan. -
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
Írtam kék halál ügyben a toshiba support fórumra, erre kimoderálták azt a részt, ahol azzal fenyegetőztem, hogy visszaviszem a gépet, ha nem csinálnak valamit
pedig csak teljesen mellékesen jegyeztem meg. És aggasztó, hogy discontinued download archive felirat vár, ha ati drivert keresek a satellite pro szériához. De azért írtam az admineknek is, hátha. Egyszerűen idegesít a tudat, hogy bizonyos körülmények között le tudom fagyasztani, még ha ez nem is jelentkezik alapvető alkalmazások futtatása közben - de ki tudja, hátha egyszer fog
Nálad azóta is ugyanez a helyzet, mármint csak a vga memo állítgatására fagy? ez bizonyos értelemben megnyugtató lenne. -
battisti
tag
válasz
rszombati
üzenetére
Az ati2dvag hibára próbáltad ezt? Több helyen is megtaláltam:
[link]
És az Omega drivereket is ajánlották:
[link]
Az ati supporton isten bizony, nem találom ezt, infinite loop keresőkifejezésre nem ad ki olyat, hogy de jó, megoldottuk a problémát. (Az azért genyó dolog a toshiba részéről, hogy csak speckó drivereket enged
) -
dzs13
csendes tag
válasz
rszombati
üzenetére
Felhívtam a technotrade ktf-t, azt mondták még ráérek a garivásárlással, az egy hónap az régen volt, most három hónap. Azt, hogy honnan jön a három hónap nem tudták megmondani, de ''biztos nem egy hónap''. És ha gond lesz a regisztrációval? -kérdeztem. Akkor majd ők ''segítenek regisztrálni, hogy ne legyen gond'' ... Szóval rendesek voltak, csak épp homályban maradtam a hivatalos procedúrát illetően. Az a gondom, hogy én három évest akartam venni, de az épp rendelés alatt van. Vehetek 2 évest, vagy várok a 3 évesre és kockáztatom, hogy nem tudom beregisztrálni mert kifutok az egy hónapból. Bár nem nézem ki a techontrade-ből, hogy olyan terméket adna el nekem amiről tudja, hogy nem tudom felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondtam, hogy a következő lépés a két fájl együttes cseréje lesz. Örülök, hogy bevált a megoldásod, ráadásul te magad kísérletezted ki, ez külön hozzáad az értékéhez!
pedig csak teljesen mellékesen jegyeztem meg. És aggasztó, hogy discontinued download archive felirat vár, ha ati drivert keresek a satellite pro szériához. De azért írtam az admineknek is, hátha. Egyszerűen idegesít a tudat, hogy bizonyos körülmények között le tudom fagyasztani, még ha ez nem is jelentkezik alapvető alkalmazások futtatása közben - de ki tudja, hátha egyszer fog
Nálad azóta is ugyanez a helyzet, mármint csak a vga memo állítgatására fagy? ez bizonyos értelemben megnyugtató lenne.

Janou