Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janin
csendes tag
válasz
djtoomi #1676 üzenetére
Helló!
Nincs nagy gáz.
Nyissd meg a http://192.168.2.1-es URL címet böngészőben, írd át a csatornát vagy a
hálózat nevét (alapból : belkin54g) és próbálj újra rájelenezni a hálózatodra.
Mindent állíts be a Wep titkosítást is ha szükséges és utána kapcsolódj a laptoppal a hálózathoz, működnie kell.
Nekem akkor játszotta ezt a Toshibám amikor a Wep titkosítást nem állítottam be előre, én sem tudtam a korábban nyitott hálózathoz kapcsolódni, név cserével már ment.
Üdv Janin -
padre71
tag
válasz
djtoomi #1670 üzenetére
Én is ilyen routert használok, de én csak az asztali gépemre telepítettem fel a router driverét, a Toshiba L30-as laptopomra nem tettem fel semmit, csak beállítottam a vezeték nélküli kapcsolatot.
Ha a vezeték nélküli hálozati kapcsolatoknál felsorolja az elérhető kapcsolatok között (lehet hogy csak ezt az egyet írja ki), akkor csak ki kell választani és csatlakoztatni. Ha azt írja ki hogy ''Nem biztonságos vezeték nélküli hálózat'', az csak annyit jelent, hogy nincs lejelszavazva (egyéb biztonsági beállítások hiányoznak) és bárki elérheti. A szomszédét én is ilyennek látom és ha rácsatlakozom, akkor tudok az ő költségére netezni.De nem szoktam.
Szóval próbálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest