- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man #14521 üzenetére
Esetleg cmd rendszergazdaként futtatva írd be: netsh winsock reset
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man #14517 üzenetére
Nem lehet hogy valami vírus vagy valami ilyesmi? Csökkentett mód hálózattal indítva működik a net? Ha driver hiba lenne akkor szerintem a ping sem menne.
-
geckowize
őstag
válasz
intensa_man #14429 üzenetére
Nem tud ez uefit, 2009-es modell (legalabbis akkor lett veve es ugy emlekszem friss volt).
Kozben nyomtam egy setup defaultsot es ugy megjavult...Ki erti ezt...
Koszi mindenkinek a valaszokat!
-
geckowize
őstag
válasz
intensa_man #14427 üzenetére
Megáll itt, nem megy tovább.
Nincs a boot lanra állítva, sőt, egy felkiáltójelet is mutatot ott.
-
Anubis_9
addikt
válasz
intensa_man #13981 üzenetére
-
Anubis_9
addikt
válasz
intensa_man #13981 üzenetére
Szia! Megpróbálom valamikor egy másik laptoppal. Amúgy ez a router kb. 1,5-2 hónapos. Más ötlet nincs?
-
Relo
tag
válasz
intensa_man #13932 üzenetére
Szét lett szedve újra, ismét új pasztát kapott, így most max 78 fok.
Ez már valamivel elviselhetőbb szerintem. -
repvez
addikt
válasz
intensa_man #13940 üzenetére
A legutólsó hivatalosan kiadott bios van rajta és hagyományos nem uefi bios telepités volt USB-ról a c:\ rendszer partició formázásával.
Elvileg nem szabadna hardveres gondjának lenni a telepités elött minden jól ment rajta a win8.1el.
Sajnos a thoshiba már nem támogatja driverekkel ezt a tipust , de már a 8.1hez sem volt hivatalos driver.
Ennek ellenér e mindent felismert a win , az eszközkezelőben , sőt már van hogy frissitett is rajta amitóa feltelepitettem .Egyenlöre a használat közben nem vettem észre gondot, de ez az indulás nem tetszik nekem, és a biosban be lehet állitani, hogy ha felnyitom a kijelzőt akkor elinditsa e automatán a gépet, ezt discardoltam és mégis egyből indul a gép ahogy felnyitom.
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man #13937 üzenetére
Valóban , bocs, elb@sztam a linket ! ez az
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man #13934 üzenetére
Hát ha nem jön át a videoból akkor nagy a gond. Mert sztem nem 2 percbe kéne hogy teljen egy rendszer felállás. ez látható a videon, a bekapcsgombtól az indulás folyamata és nem tudom, hogy mitől vagy hol akad meg a folyamat , hogy ennyi ideig nem csinál semmit.
win8.1 alatt 42mp volt a leglassabb ez 3x több idő annál .ÉS az hogy lassabban indul valami gondot jelent ,de nem tudom ,hogy mit, és nem szeretném ,hogy ez a müködésre is kihatással legyen.Mert ugyan ezt a 2 perces rendszer felállást eljátsza alvó állapotból ébredésre áttérve is.
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man #13919 üzenetére
Nyilván. Csak macerás az uefis rendszer.
-
Janou
Topikgazda
válasz
intensa_man #13915 üzenetére
Csak ha uefiben telepítesz és valami gebasz van a rendszerrel, vissza nem állítod. Nagyjából tuti adatvesztés a gpt miatt.
-
repvez
addikt
válasz
intensa_man #13915 üzenetére
gondolom ezt nekem szántad.Nem UEFIként telepitettem,mert nem UEFIs az alaplapja a laptopnak igy nem gondoltam, hogy uefi ként kéne telepiteni vagyhogy ugy jó lesz.
MEg nem tudom, hogy a biosban, hol kéne ezt állitani, hogy mikor milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Kerékpársportok
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple MacBook
- League of Legends
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest