Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Hogy fokozzam, most már a kijelző is néha sötét marad és a vinyó sem pörög fel olyankor. Táphibára gyanakszom.

-
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Fonetikusan ''Portézs''.
-
Rival
aktív tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy 2 gigás FAT32 partíciót, amire felmásoltam az XP telepítőanyagot (PCMCIA-ról ugye bootol), meg persze előtte sys c: egy Win98 bootról és utána erről indítottam a telepítést. Vigyázni kell, hogy a smartdrv-t előtte futtatni érdemes, különben megőszülsz, mire végez...
A másik megoldás, ha van egy USB-s külső olvasód, akkor PCMCIA-ról bebootolsz egy Hiren's BootCD-t, és ott DOS-t indítva USB támogatással láthatóvá válik a külső olvasó is.
2,5-edik megoldás: A PCMCIA-t egy régi 2010-en nem sikerült megoldanom, na azt volt körülményes telepíteni, mivel az nem bootol akármilyen PCMCIA olvasóról... USB-s floppy-n Win98 indítólemez bootolása, melyre előzőleg felmásoltam az USB-s külső olvasó drivereit, majd XP telepítő felmásolása vinyóra, majd setup vinyóról futtatása... hajam is kihullott...
Harmadik megoldás: vinyó kiszerel, 1,8''-2,5'' átalakítóra rádug, majd ezt rádug egy 2,5''-3,5'' átalakítóra (egyből megoldásom nem volt, csak így kettőből), mindez bedug egy asztali gépbe egyedül egy CD olvasó társaságában, majd partíció létrehoz, XP telepítő felmásol. Az XP telepítőt a text módos rész utáni első újraindulásig elvinni. De nem hagyod elindulni, hanem vinyó vissza a notebookba, és ott folytatni.
Most hirtelen egyebet nem tudok elmondani... -
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
battisti!
Az L100-asok BIOS-frissítése elsősorban a Wi-Fi érzékenységét volt hivatott javítani, - indítsd el a ConfigFree vezetéknélküli ''felderítőjét'', a különbség magáért beszél!
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Nyugodtan használhatod ezzel.
Az nem baj, ha nagyobb a teljesítménye, - lehetőleg kisebb ne legyen. A 15 V-os tápok csatlakozó-átmérője meg amúgy is azonos. -
gedy
csendes tag
válasz
dennisjunior
üzenetére
Hy all!
Nincs valakinek toshiba tecra m1 notihoz telpito cd-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Janou