Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
bekapcsolásnál nem törtönik semmi, csak a képernyő bal sarkában egy pont vagy vonal indexel.
illetve a szerviben kiszedték a merevlemezt külön megrobálták megnézni, a szervizes a merevlemezre azt mondta teljesen meghalt.
a másik 2 szerviz adatait tudom, de ezzek szerint az én esetembe az egyik ok az amiért nem történt semmi hogy nem jeleztem a toshiba központba a hibát( amitt én baromságnak tartok , miért nem intézi a szerviz ) garanciális termékem van és nekem keljen telefonálgatni.....
Én személy szerint kicsit csalodtam a toshiba-n , a szervizelés miatt is és a meghibásodás miatt is.
[ Szerkesztve ]
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest