Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz Dhampir #12165 üzenetére
Nekem nem ez a típus van, de ezzel a fajta kijelzővel. Egy pár sort azért szentelnék a dolognak, mert nekem nagy csalódás volt.
Korábbi gépem szintén toshiba volt, de még ccfl kijelzővel. Mikor ezt megvettem, döbbentem rá mivel a dologgal vásárlás előtt nem foglalkoztam, mennyivel rosszabbak ezek a ledes kijelzők. Legalábbis az alapok.
Ha nem érdekelnek a szinek mennyire valósághűek, ha nem zavar 2x úgy tükröződnek mint a régiek, ha nem zavar a függőleges betekintési szög hiánya nem lesz vele bajod. Nyugi, lényegében nincs különbség a többi gyártóéval, semmivel sem roszabb azok 1366*768-as paneljeihez képest, a mattok se sokkal jobbak. Valójában normális 1366*768-as kijelzőt nem is csinálnak, elég sokat jártam utána és semmi használhatót nem találtam. A legnagyobb baj, 1-2 fok szögeltérésnél már teljesen más a szín a kijelzőn, azaz ha 50 cm-nél közelebbről nézed homogén szinű kijelzőt, más színt fogsz látni alul vagy felül.
Utolagos upgrade-re nincs lehetőség, mert ebben a felbontásban ugye nincs jobb, a nagyobb felbontásút meg nem lehet beletenni, mert a csatlakozó kábel, amivel szerelve van csak LVDS 8-bit 1 ch, az pedig csak 1440*1050-ig bírja átvinni a felbontást, tehát a fHD felejtős.szóval ne ijedj meg, de ha elvárásaid vannak a kijelzővel kapcsolatban, nézd meg valahol (bármelyik típust nézheted bármelyik gyártótól, nagy különbségek nincsenek, max fényerőben van valamicske eltérés), és érdemes magasabb felbontású panelt keresni. azok alapból mindig jobbak ilyen tekintetben is.
Bocsi, hosszú lett..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest