Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronocs
tag
Talaltam neany kepet, parat bescanneltem.
[link]
Szenszei nevezetu volt tornasztarsam. Itt latszik, hogy kicsi a bors, de eros. Kb a vallamig ert a csavo, de bivaly volt.
[link]
Talajkorlaton gyakorolgatok. Epp a felkezest iskolazom.
[link]
Ez pedig egy nemetorszagi kirandulason. Korussal voltam ott, ha jol emlekszem, 1999-ben.
[link]
Egy helyi versenyen, aminek nem volt nagy tetje. Egy sarospataki tornasz/tanar - amugy az egyik legjobb baratom nagyapja - emlekere kerul evente megrendezesre Decemberben. Viszonylag jol lett elkapva a pillanat, de sajnos ekkor meg nem volt rendes a labam tartasa. Ha egy pillanattal kesobb lovik a kepet, jobban mutatott volna. No mindegy.
[link]
Ez pedig egy osztalytarsamnal keszult. A gimnaziumi osztalyom majdnem teljes fiuserege. Csak a leghatul levo srac nem volt osztalytars. A kozepso csavo feher torulkozoben volt csapattarsam. En hattal vagyok lathato, nem teljesen ellazult izmokkal
Egyelore ennyi. Ha erdekel meg par kep, akkor utananezhetek. Kallodik itt a szobamban par, csak meg kell keresnem oket.
Riszpekt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest