Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Elég lenne 2-3 évente kiadni egy új részt, de akkor legyen benne elég fejlesztés.
-
GreatL
őstag
A Virtua Tennissel is lehetett volna egy összevetés. Érdekes hogy a többi tenisz nekem nem maradt meg, se a Roland Garros 98, se semmi.
-
GEIL
addikt
Teniszt utoljára az "Atari koppintás" lengyel piaci géppel toltam...kb 1995 környékén.
Elég sok órát elszórakoztunk vele.
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem a grafikáról a GTA V jut eszembe. Amúgy nagyon jó lenne, ha olyan szinten nyomnák ezt a franchiset mint a fifa, nva, madden, f1, persze isten őrizz, hogy az EA keze alá kerüljön, mert akkor biztosan rossz lesz.
-
Mezcal
addikt
A megjelenéség még mindig a Top Spin 4 volt a legjobb teniszes játék, az AO Tennis és az Atp WT csak közepesen jók voltak, ez a király. Durva, hogy ennyit kellett várni rá, talán most már jön minden évben és egyre jobb lesz.
-
Nagyon vártam de ez így csalódás.
Bár megértem, hogy réteg játék nem egy fifa amiben milliárdok vannak. Így ennyi fért bele a ktg vetésbe de sajnos kiüvölt belőle a spórolás. Várnék nagyon egy Virtua Tenis-t de hát ez csak egy álom. Sebaj majd akcióban megveszem mert ez az egyedüli ami ps-en játszható. -
myckey
veterán
Jó lett volna, ha sikerül újítani helyeken...egy másik grafikus motor sem ártott volna neki.
Ez így nem az igazi, bár teniszezni jó dolog. -
törölt tag
Szerettem régen, de nem sokat fejlődött. A játékélmény elfogadható, a grafika borzasztó gyenge. Ennyi pénzt nem ér, max az ötödét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- alza vélemények - tapasztalatok
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Star Trek
- Mini PC
- További aktív témák...
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest