Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Memphis
tag
hát ezek szerint már van ilyen vagy nem tom.akkor moderátorok zárjátok be
-
Memphis
tag
Azért gondoltam ezt a topicot, mert én is most up-oltam egyet és eszembe jutott hogy ez hülyeség.meg láttam hogy emberek az aláirásukba irják a problémájukat hátha akkor jobban figyelnek rá.
Arra gondoltam hogy ide kéne belilnkelni az összes olyan topicnak a címét amire az ember segitséget várna csak feledésbe merült.Az up is jó lenne de van olyan hogy az ember ránéz a topic címére és már továbbgörget.Szerintem itt esetleg konkrétabb lenne.Az off topic is jó lenne de ott is van annyi minden más hogy az ember van úgy hogy meg se nézi.Ez viszont erre lett kitalálva.Ha tetszik az ötlet akkor hajrá srácok.
Ha volt már ilyen topic csak az én figyelmemet kerülte el akkor nyugadtan zárjátok be ezt.Én se szeretem a fölösleges topicokat.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest