Hirdetés
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia!
Régebben RT-N66U-n én is használtam a stealthode binárist. Hasznos funkció, tudod ki/be kapcsolni a led-eket az on/off paraméterekkel, vagy időzíteni a be és kikapcsolást a schedule funkcióval, illetve volt sunset funkciója is, amikor a netről szedett adatokkal a napkeltéhez és a napnyugtához igazította a led-ek ki/be kapcsolását.
Sajnos ARM-re váltáskor aztán én is nélkülözni voltam kénytelen ezt a funkciót, míg nem valaki itt a fórumon a nagy részét megoldotta a gpio paranccsal. Sajnos azonban nem tökéletes, mert RT-N18U-n hiába kapcsolom ki a led-eket, van amelyik pár perc után spontán visszakapcsol. Ezt a hibát is részben meg lehet oldani ha a kikapcsolt időszakban cron-al mondjuk 5 percenként újra kikapcsolom a led-eket, de ez elég fapados megoldás, és sajnos még így is megesik, hogy néha 1-2 percre visszakapcsol a led.
Az én megoldásomról itt írtam.
Régebben kutattam már ez ügyben a neten, de amit fentebb is linkeltem stealthMode bináris, sajnos nem kompatibilis az RT-N18U-val. Lefutni lefut ha indítom, de nem csinál semmit, és a status alapján is mindig inaktív a funkció.
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# /opt/bin/stealthMode2arm status
stealthMode currently is not set / not enabled (LEDs are blinking)
Use -help switch for more informationsAztán találtam még egy scriptet is a linskysinfo fórumon, de az is ezt írja:
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# /opt/bin/stealthMode.sh
stealthMode: Router Model does not support this featureViszont ezek szerint Merlinben mégis csak működik valahogy, ezért lenne jó kipróbálni az abban jelenleg meglévő binárist.
Persze amint fentebb én is írtam, lehet a régi kernel lesz az akadálya a működésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tjsz