- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Fél 9-kor keltem, megreggeliztem és elmentem edzeni. Bicepsz + tricepsz volt mára, amit szépen teljesítettem. Mivel majd csak kedden tudok újra edzeni ezért nyomtam fekve kislányos súlyokkal. (60-70kg 15-20 ismétlés 4 szériában) Eléggé bedurrantam tőle és nagyon megéreztem
néha kell ilyen is. Az edzés végén pedig a tárógatógépen megintcsak bukásig melleztem. Hazaértem megkajáltam és lefeküdtem. Aludtam másfél órát, jólesett nagyon. Arra ébredtem, hogy szakad az eső de igen dúrván. Hülye egy idő lett. Szinte már fázom. Mondjuk arra jó hogy tuningolni lehet rendesen a gépet. Nagyon meglepődtem a procin, alapfeszen 3,3Ghz-en hibamentesen megy. Ez nekem bőven elég is, de azért megnézem majd mi a vége. Jelenleg 3,4Ghz-en 1,3V-al elhasal, majd holnap próbálkozom és finomhangolom. Lelkiekben készülődöm már az estére
kíváncsileszek...
Aktív témák
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
néha kell ilyen is. Az edzés végén pedig a tárógatógépen megintcsak bukásig melleztem. Hazaértem megkajáltam és lefeküdtem. Aludtam másfél órát, jólesett nagyon. Arra ébredtem, hogy szakad az eső de igen dúrván. Hülye egy idő lett. Szinte már fázom. Mondjuk arra jó hogy tuningolni lehet rendesen a gépet. Nagyon meglepődtem a procin, alapfeszen 3,3Ghz-en hibamentesen megy. Ez nekem bőven elég is, de azért megnézem majd mi a vége. Jelenleg 3,4Ghz-en 1,3V-al elhasal, majd holnap próbálkozom és finomhangolom. Lelkiekben készülődöm már az estére