Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• storm3

senior tag

válasz .LnB #11539 üzenetére

Szerintem nem. Akinek "fasza" cucca van,az a matit hozzá többnyire bulletking/hutch/rusconsulate glitchből szerezte. DZ-ről nem ejtek szót, mert nem a high risk high reward gameplay van ott,amire én számítottam.

Kraft:Értem én,hogy a tradet akarják pimpelni ezzel a kraft nerffel, de teljesen unbalancolt az egész,mind a droprate a matiknak, mind az hogy miből mennyi van. Pl van 150+ fabricom(sárga) meg 3 Tool-om és minden cuccomat kraftoltam.

Teljesen nonszensz nerfeket raknak be aztán próbálják korrigálni. Tökéletes példa a PNX coin. Először esik 15/boss(bitchpls kategória,ez tényleg baromi sok) amikor dz kb üres,egy hétig farmolnak a "prők",aztán hopp 1-3 lesz a droprate és tele vannak a DZ szerverek. Azért érzed az árnyalatnyi különbséget remélem. 150-el mész egy üres autópályán, vagy 50-el tötyögsz egy telin,mikor érsz oda hamarabb?
    Azt is viccnek tartom, hogy olyan pofátlan csítelés van DZ-ben,hogy az hihetetlen. Kidobsz majd 100 eurot a játékra,természetesen SP-vel mert Destinyből mindenki tanult, majd kiszúrják a szemed ilyen amatőr dolgokkal.

Ne értsd félre,ez nem sírás,csupán egy vélemény. A játékot szeretNÉM, ha ezek ellen az elbszott dolgok ellen lépnének,és időben. Az mi már,hogy csóri paraszt lekraftolja a hátizsákot,és 3 hétig nem tud belépni? Nem kellene ezt orvosolni egy hotfix-szel,hogy na,ha már a bunkója kicsengette a lét,tudjon is játszani?

Farm: DZ-re korlátozódik(na meg spamelheted ugyanazt a 4 küldetést,mindnek ugyanaz a jutalma,nehézsége kb ég és föld kategória(igen igen csapattal blabla,ne kezdjük el,te is tudod mire értettem:) ), vagy a glitch fest,jelenleg így áll. A jövőbeni tartalommal meg egyelőre várjunk, mert lehet ott is átcsúszol majd a mobile coverrel valahol.

Mégegyszer hangsúlyozom,ez nem flame,csak vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák