Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Szerintem nem. Akinek "fasza" cucca van,az a matit hozzá többnyire bulletking/hutch/rusconsulate glitchből szerezte. DZ-ről nem ejtek szót, mert nem a high risk high reward gameplay van ott,amire én számítottam.
Kraft:Értem én,hogy a tradet akarják pimpelni ezzel a kraft nerffel, de teljesen unbalancolt az egész,mind a droprate a matiknak, mind az hogy miből mennyi van. Pl van 150+ fabricom(sárga) meg 3 Tool-om és minden cuccomat kraftoltam.
Teljesen nonszensz nerfeket raknak be aztán próbálják korrigálni. Tökéletes példa a PNX coin. Először esik 15/boss(bitchpls kategória,ez tényleg baromi sok) amikor dz kb üres,egy hétig farmolnak a "prők",aztán hopp 1-3 lesz a droprate és tele vannak a DZ szerverek. Azért érzed az árnyalatnyi különbséget remélem. 150-el mész egy üres autópályán, vagy 50-el tötyögsz egy telin,mikor érsz oda hamarabb?
Azt is viccnek tartom, hogy olyan pofátlan csítelés van DZ-ben,hogy az hihetetlen. Kidobsz majd 100 eurot a játékra,természetesen SP-vel mert Destinyből mindenki tanult, majd kiszúrják a szemed ilyen amatőr dolgokkal.Ne értsd félre,ez nem sírás,csupán egy vélemény. A játékot szeretNÉM, ha ezek ellen az elbszott dolgok ellen lépnének,és időben. Az mi már,hogy csóri paraszt lekraftolja a hátizsákot,és 3 hétig nem tud belépni? Nem kellene ezt orvosolni egy hotfix-szel,hogy na,ha már a bunkója kicsengette a lét,tudjon is játszani?
Farm: DZ-re korlátozódik(na meg spamelheted ugyanazt a 4 küldetést,mindnek ugyanaz a jutalma,nehézsége kb ég és föld kategória(igen igen csapattal blabla,ne kezdjük el,te is tudod mire értettem
), vagy a glitch fest,jelenleg így áll. A jövőbeni tartalommal meg egyelőre várjunk, mert lehet ott is átcsúszol majd a mobile coverrel valahol.
Mégegyszer hangsúlyozom,ez nem flame,csak vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest