Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagem

addikt

válasz mettek #5355 üzenetére

Igen, de a GTA sztori része a mellékküldetésekkel együtt is igen jó tartalmat szolgáltat, nem beszélve arról, hogy bár sandbox game, csak úgy ellehetsz a világban, több féle mini játékkal, nézelődéssel vagy a jó öreg üldözésekkel, esetleg filmszerkesztéssel stb stb:) A Division világának is megvan ez egyedi hangulata, amibe szívesen belemerülnének egyesek, "csak úgy is", de nem nagyon volt arra utalás, hogy lesznek olyan beépített apróságok, amivel a rajongó elütheti az idejét. És akkor még ott van a GTA online része, amit szintén (a mai napig) fejlesztenek, s bár én nem játszom, sokan szeretik, s tény, hogy a Rockstar nem hagyta magára a játékot, az is többféle elfoglaltságot biztosít.

Ettől függ majd a Division élettettalma is szerintem, nekem egyelőre a "nyílt világa" ellenére is rettentő behatároltnak tűnik, így kritikus, hogy mennyi időt tesznek majd ki a küldik, mert mit fogsz csinálni, ha elfogynak? Sok helyen olvasom, hogy nem mindenkit érdekel a DZ, inkább csak a barátaikkal szeretnének co-op játszani, nekik nem biztos, hogy elég lesz a tartalom. De meglátjuk, már én is nagyon kíváncsian várom az első 1-2 hónapját a játéknak:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés