Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Most hétvégén én is összeakadtam egy ilyesmi okostojással (2000 feletti volt commendation score-ja ráadásul), csak UG-ban. 3 fázis 5 módosító, emberünk elindítja amikor csak ketten vagyunk, mondom ok, semmi gond, 2 taktikus simán megoldja. Ekkor láttam, hogy a basic sticky van berakva neki és megkérdeztem, hogy akkor ezt most így hogyan gondolta. Erre fel nekiáll magyarázni, hogy de hát 1,5m-t sebez és 10 másodpercenként tudja lőni, erre csak annyit mondtam neki, hogy ezt az enyém is tudja (BFE sticky), csak éppen stack meg sticky performance modok nélkül
ettől elhallgatott és szépen csendben átrakta ő is BFE-re mert hát végre nyilvánvalóvá vált számára, hogy a BFE ~30%-kal többet sebez ráadásul nagyobb területen 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ettől elhallgatott és szépen csendben átrakta ő is BFE-re mert hát végre nyilvánvalóvá vált számára, hogy a BFE ~30%-kal többet sebez ráadásul nagyobb területen