Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy úgy, hogy volt egy rambo CF Striker, nekem volt CF Striker + CF D3, volt egy éppen csak összerakott CF D3 + a 4. aki akkor csinálta először ezt a küldetést egyáltalán (a végén ő volt egy taktikus/reclaimer vegyes bazár szettben, előtte nem tudom miben volt).
Illetve a csapat többi tagja, akikkel együtt csináltuk azok most csinálták először hősin a küldetést 1.7 óta, mert mindegyiknek most adta be a boss killekért járó achikat is.Ettől sokkal több nehezítést, csak akkor tudtunk volna belevinni, ha nem beszélünk közös nyelvet.
A végére maradt 2db D3 + én raktam le a mobile covert a 3. túsz elé, és elsőre megcsináltuk.Na most ehhez képest volt jó a végén a nemes egyszerűséggel és őszinteséggel elhangzott "Ez a küldetés ennyi?" kérdés

Szólj ha mész Survivalbe, régen futottam már én is, és mindig is bejött a játék, csak akkor bosszantott fel, amikor Deltahegyek voltak.
-
Nightfall75
tag
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hét évig frissül az új iQOO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Victus 15fa1002sf 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 2-in- 14" FHD+ IPS érintő i5-1145G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest