Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Krisz0418 #48507 üzenetére

Építettél/vettél egy effektíve budget gaming PC-t amire rászabadítottál egy relatíve friss (2 éves) és erőforrásigényes játékot és lám, csodák csodájára a játék szarul lőtte be a beállításokat amitől a játék rosszul fut. Nem kell csodát várni a játék automatikus beállításaitól mert én még nem láttam olyat ami jól lőtte volna be mert vagy gyengébb minőséget állít be mint amire képes a HW vagy magasabbat. Ha rosszul fut akkor lejjebb kell venni, ennyi.
    Azért a 2 konfig nem egészen azonos, 2x8GB az pont a duplája a te 1x8GB-odnak :U annyi RAM-mal már nem kell veszettül swapelnie a windowsnak (ez egy pici többletmunkát jelent a CPU-nak is) amikor elkezd betelni a RAM. Továbbá a 6600 egy hajszálnyival gyorsabb mint a 6500, mind alap órajelben, mind pedig turbó órajelben ami csökkenti a CPU bottlenecket ami nálad fennáll.
    A PUBG-t én nem mondanám szebbnek, legfeljebb újabbnak főleg, hogy az Unreal 4 engine-t használ ami nem annyira friss, de remekül optimalizált, akárcsak a GTA 5 engine-je így nem csoda, hogy jobban futnak és alacsonyabb CPU terhelés közben. És nem csak a te procidat terheli le ennyire hanem annál erősebbeket is.

Új hozzászólás Aktív témák