- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
válasz
atikom #48501 üzenetére
Az Árok maszk könnyű. Pikk-pakk meg tudod csinálni. Nem kell hozzá kiemelt küldetés.
Kapcsolj át Tier 1-re (PC-n M, utána G hosszan).
Indítsd újra a Broadway Emporiumot NORMÁL szinten.
Menj el az utolsó részig, ahol a bosst kell le lőni.
Itt előszór lődd le az egyik mobot, hogy kijöjjön a boss, aztán intézd el azt is.
Van pár gáz palack szétszórva a teremben egymáshoz közel. Állj melléjük, és durrantsd el őket, hogy meghalj.Pár másodperc egy kanyar, 50-et kell megcsinálnod.
Ne felejtsd el az ultidat gyógyítósról elállítani.Ha a fejlövés / shoti kombót akarod megcsinálni. Ehhez egy kicsit több idő kell.
Amherst lakása NEHÉZ és (szerintem jobb) KRITIKUS beállítás. Tier 5.
Legyen nálad heal láda meg valaki seeker pl. A fegyvered valamilyen soti, Megállító vagy akár lefűrészelt duplacsövű. Én ez utóbbival csináltam meg a maradékot.
Az elején bedobod a seekert, hogy legyen dolguk, beszaladsz, leteszed a heal ládát (immun beállításban jobb).
Egy kivételével igyekszel lelőni a mobokat. Kb. 4-6 lesz, azaz ideális esetben 35-40 kanyarból megvan a bravúr.
Ellövöd a heal ládát, ha még él (én rekamiéban csináltam meg, szóval élt) és odaballagsz az utolsó mobhoz, hogy lelőjön vagy megfertőződj.Fontos, hogy olyan közelről lődd le őket, hogy jelezze a fertőződést.
A többi bravúrt nem tudod egyedül megcsinálni. majd a következő alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest