- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnikusz #37497 üzenetére
Amúgy TS-en ezt miért nem mondtad ?
Nahh Így legalább le tudod tesztelni melyik hoz többet.
Ha sebzésről van szó (4203),én mindig igyekszem a legtöbbet kihozni,a lehető legközelebb a max felé.
A krit sebzés egyébként hanyagolható,de csak akkor,ha 20-30K-val többet sebez alapból egy másik fegyver.
Én esetemben,pont ma próbáltam ki.
Egyedi M44 155K
Vadász M44 178K
Talantek ugyanazok,Halálos,LMB.
Az egyedin rajta van a kompetens,a vadászon még nincs,rá kell pörgetni,azon is a 3. tálent lesz a kompetens.Elsőre tudok tenni plusz 23% krit sebzést a fegyver módosítókkal (nekem ennyi van).
Kevesebb,mint 3000 volt a sebzés különbség a két fegyver között,a vadász M44 javára.
Pulse Booster shot nélkül.
Mindkettőn ugyanazokat a módosítókat használtam,amit rá lehetett rakni.Mindkettőhöz a DE kesztyűt használtam,1269,17%chd,7% páncélsérülés,4662 sebzés.
Annyi hátránya van a Vadász M44-nek,hogy nem tudok rá nagyobb tárat tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest