Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Pedig vicces a DeadEye. 2 lövés mindenki. Ha jól jön ki a lépés 1 hit is megy.

Pl: ketten Bombival mentünk egy hat fős Manhunt társaságra. Bombi a veremnél elterelte a figyelmüket én instant kiszedtem két manhuntot. Azt se tudták mi van.
persze utána rámfutottak és haltam pillanstok alatt de ha van távolság akkor életveszélyes a DeadEye. -
válasz
arnikusz
üzenetére
Az érdekes dolog ki mit lát a túl oldalról,és sokszor érthetetlen.
Kétségtelenül jól működik a DE.
Az egy másik kérdés ki mivel hogyan használja.Aki már régóta épít build-et és nagyjából tisztában van mit lehet és mit nem,szinte azonnal vágja ki mikor nem tiszta.
Te sem vagy kezdő,tudod miből mit lehet kihozni,szal vágod mikor ki nem tiszta.LS mindig lottó,csak magadra hagyatkozhatsz ha nincs veled senki.
Ez van.Nomád-ot én is szeretnék kipróbálni,de abból sem olyan könnyű rendes szettet összerakni,vagy csak nekem nem dobálja.
Az a net több,mint dupla,szal hajrá.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- Új csak kibontott technics az100 prémium fülhallgató
- Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 Intel Core Ultra 7 155H 32 GB RAM 1 TB SSD OLED AI Boost
- Dobozos Új HP Envy 17 i7-1260P 16 GB RAM 1 TB SSD FHD IPS garancia
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze utána rámfutottak és haltam pillanstok alatt de ha van távolság akkor életveszélyes a DeadEye.