- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #36928 üzenetére
36928.: Azért ezt így nem írtam volna le.Ez egy szabad nyitott fórum (bár az off-ba sokkal jobban passzolna a szóban forgó téma..).
Mindettől függetlenül szerintem többet egyetértünk minden betűddel. :-)Arnikusz: Köszi!!Megnézem azt a tervrajzot.
Pajzzsal használod vagy simán?Madridista: "...érezhetően sokkal kevesebben játszanak már konzolon..."
Ps4-re szerintem ez nagyon nem igaz.
Bármelyik rejtekhelyre belépve jó pár játékost látok,fekete zónában szintén (gy.. "rúgó" is akad pár darab),bármilyen küldetést indítva bármilyen nehézségen -és a küldetést elkezdve- rögtön jönnek,szóval szerintem játszák még elég sokan.Foxymaxy: Sokan nem,de én ajánlom akár csak egy teszt erejéig a nomádot.Ritkábban fogsz halni,ez 100%!Egy jó fegyver mellé és ölni is tudsz szépen. :-)
Lifer: "...végigfarmoltam a PvE bossok 95%-t, DZ-t úgyszint és egy exoticot nem kaptam."
Én itt hozzátok képest egy kis taninc vagyok,de az ilyen "boss-ok loot dobálása"-nál észrevettem vmit..jobban adják ha 4-en vagytok. 100%!
Én is néha végig szaladok rajtuk,de én sem kaptam még semmit. (Most volt egy egzotik a heti ládából,egy full-os shortbow térdvédő.Használom is. :-) ) -
válasz
Bizony, jelenleg a deadeye tul eros. Pontosabban a tobbi szett lett tul gyenge.
Most a deadeye norecoil scriptel uralja az ls-t, es a dz-t. Amikor tavolrol folyamatosan talalnak a deadeye-al, futas kozben, az kamu. Egy ossze-vissza futkarozo embert alapbol nehez eltalalni, nem hogy 1 sec alatt 5x, mk20-al ( az a fegyver kegyetlenul szor... )
Ami biztos, hogy nerfelni fogjak, az megy nekik...
( az irasodra : azt vagod azert, hogy en ott sem voltam. Sajnos mi ilyenek vagyunk. Mivel megvaltozott a dz, mostmar senki sem rugozik, mindenki csak a rugokillre megy, mert ott nincs vesziteni valo, valakinek el kell kezdeni. En szivesen eldobok par kulcsot, meg 10k penzt, csak ne a mobokat kelljen olni...
)
-
válasz
Nem belevauvau, de meglett a multkor a 20as???
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest