Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nagyon sok játékos csal, és ez tény, ha tetszik ha nem... Azt azért hozzátenném, hogy az rpm hack nem egyértelműen szembetűnő sok esetben, hiszen nem muszáj 1600rpm-re rakni, elég ha még kevésbé feltűnő értéket ad hozzá, de már mégis sokkal könnyebben ledarál. - Ilyet elég sokat tapasztalok.
Persze, értem én hogy skill, meg PvP, meg szett meg mit tudom én. De a jelenlegi PvP rendszert nagyon nagy részben az "anomáliák" uralják, és ezt már mondtam hogy sok esetben nem a skill dönti el a csatát hanem a felszerelés. - Amikor négyen, taktikai linkkel nem tudunk megkarcolni egy játékost az azért elég vicces. Elég sok példa volt erre már az utóbbi időkben.
Arról nem beszélve, hogy a youtube teli van "Division Cheat Engine Tutorial"-al, büntetlenül, szóval szerintem hagyjuk... Nevetséges már ez, engem már egy ideje nem is érdekel a DZ, a(z) LS-t meg veszi meg a ..... aki akarja. Engem most leköt a PvE (UG, Legendary-k stb.) aztán csókolom. Pláne hogy az asszonypajtás is elkezd majd játszani, szóval neki segítek majd szépen amiben kell. Egy időre meg tuti lef*som a PvP-t, mert egy
.szarság Ja igen, és biztos benne van az is hogy béna vagyok, sosem tagadtam. Nem a PvP a fő hobbim.

-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"amikor a csíter mgé meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte."
Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Arc Raiders
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Assetto Corsa Rally
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Óra topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk.