-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
81k elektronika most nagyon kevés. 1.5be működött nem elektronikás buildnél, hogy annyit teszel firesrmsra hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, a többit staminára, 1.6ban ez már nem annyira jó mert a stamina fele olyan jo mint volt 1.5ben, az elektronika meg kevés. 1.6ban én alap irányvonalnak azt mondanám, hogy firearms és stamina annyi legyen, hogy aktívak legyenek a fegyver talentek, minden más mehet elektronikára, és amire lehet pörgess plusz HPt így szívósság is lesz.
Én tegnap leginkább alphaban mentem 3,8k firearms, 3,8k stamina, a többi elektronika, és nagyon jó élmény volt a DZ mind PvP mind PvE szempontból, bár nyilván PvPben még mindenki keresi a legjobb buildet
Alpha amúgy a nerf ellenére bejött, csak ezentúl egész máshogy kell összerakni mint eddig.
-
HKorn
veterán
Nálam jelenleg 3 Alpha/3 Predator, DPS MP5 ST-vel 325K, Toughness 396K, Skill 82K, olvadnak a mob-ok rendesen, viszont én is olvadok, sokkal jobban, mint 1.5-ön, ráadásul az alacsony elektronika miatt alig tudom heal-elni magam.
Nem tudom mi lenne a jó elosztás, illetve gear set PvE-re főként. Ha sokat pakolok elektronikára, akkor vagy megint nem sebzek semmit, vagy ennél is gyengébb lesz az ellenállóképességem.
Frontline elég jónak tűnik most, hogy nem veszít CHC-t az SMG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest