- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Én még mindig azt tudom mondani, hogy szerintem túlgondolod a dolgokat. Ez a játék nem mmonak készült hanem rpg-nek, nem a Diablo hanem a Division. Azért, mert van benne egy kis mmo feeling ez még nem lesz Diablo. Az pedig, hogy milyen cuccot dob valami az %. Az pedig onnantól szerencse. Tehát nem függ a játékidőtől és a bele ölt időtől. Lehet valakinek 200 óra alatt dobja ki a fegyvert még másnak pár óra alatt. Szerencse kérdése. Még mindig fenntartom azt a véleményem, hogy nem a beleölt idő ,miatt lesz valaki erős és sikeres. Azt is cáfolom, hogy valaki a sok játéktól lesz ügyes. Ez érzés kérdése. Szintén van, aki több100 óra játékidő alatt sem lesz olyen ügyes mint más 2-3-4 óra alatt. De ez minden játékban így van.
Nyilván egy mmoban ahol zongorázni kell a billentyűn annyi skill van ott számít a játékidő, hogy mennyire áll rá a kezed és tanulod meg a többi kaszt gyenge pontját. De itt ilyen nincs. Szóval hiába mondtad, hogy "ezek a játékok így működnek". Igazad van benne , de ez nem abba a kategóriába tartozik ahová te szeretnád besorolni
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Jó, csak azt azért ne felejtsd el, hogy a D3-ban nem pusztán egy PVP és PVE hibrid területből áll az endgame content, és bár lecsupaszítva ott is annyi a lényeg, hogy egy-egy itemet megpróbálsz kifarmolni, de ott a csúcsra járatták e mellé a körítést a riftekkel, gr-ekkel, azoknak a szintjeivel, a (leg) gemekkel, setekkel, stb., stb., van már kanai cube, set dungeon, stb., szóval van tartalom rendesen, a season-ök bevezetése is hatalmas ötlet volt, ügyesen variálnak a patchekkel, mindig van valami újdonság, amivel visszacsalják a régi játékosokat, és négy éve óta még mindig megy a játék... Nyilván lesz olyan, aki ebbe is bele fog rakni 2-300 órát, vagy még többet, de az átlag 50-60, DLC-kkel együtt 90-100 órát beletol és megy vissza a "főjátékához" kockulni. Nem is szeretném, ha nagyon túl akarnák bonyolítani, mert biztosan nem fog felérni a diablohoz, csak a hype megy ezerrel, aztán meg jön a pofára esés... Arról nem beszélve, hogy ott max az frusztrál a legjobban, ha kadala nem dobja ki ezredjére sem azt, amit szeretnék, itt meg hamar felb*szhat, ha valami nagy lootomat lenyúlják a kivonási pontnál. Szerintem legyen egy jó nehéz single, rengeteg mellékküldivel, egy jó survival mód és ennyi. 40-50 órát biztos elleszek ezzel, a deadzone-ban is el lehet tötyörészni, pláne jó csapattal, ha meg még lesznek jó kis dungeon-ok, insták, az már csak hab a tortán, ott is a 100 óra, és arra azt mondom már, hogy megérte.
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Mivel ez egy alapvetően fedezékrendszer alapú tps így nem hiszem hogy a karakter ereje számottevő lenne. Bár a beta szintkorlátos volt de mikor kezdtem egy új karaktert akkor se éreztem magam elveszve mivel DZ-ben is az npc-kre mentem. Ha meg valaki/valakik rouge-olnak akkor a csapat dönt szerintem...ha van csapatunk meg pár idegen normális játékos akkor lenyomjuk azt a 2-3 rouge-ot de ha egy 4 fős tapasztalt csapat rougeol akik tudják melyik háztetőre lehet befészkelni akkor ott nem lehet mit csinálni akárhányas szintűek vagyunk.
jól ki van találva szerntem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Borderlands 4
- Erősítő, hangfalak
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest