- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
mrgregoryan #2918 üzenetére
"de értelem szerűen mint egy fotó.. ha nagyobb a felbontása akkor élesebb lesz, és szebb az egész."
Ezt inkább ne keverjük ide, mert a "több megapixel=jobb, szebb fotó" messzire vezet, ezt inkább hagyjuk... -
Csabee86
senior tag
válasz
Egy kérdés. Írtad előtte, hogy a monitorod 1080p felbontású csak használod a DSR-t. Ugye? Szerintem ez a technológia sem adja vissza azt amit a tényleges 4K ad. Nekem is volt gtx 980-am és én is használtam. Szerintem olyan nagy különbség nem volt. Csak ette az FPS-t. (Witcher 3 alatt)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Na álljunk meg egy menetre, én nem arról beszélek hogy egy játék ugyan olyan 4K-ban mint fHD-ban, francokat, naná hogy szebb 4K-ban.
Sokat mondják itt azt hogy 4K-s gameplayt hasonlítsuk az E3-as demóhoz, én erre irom válasznak hogy igazából semmi értelme, még ha 4K-s is volt a demó, aki fHD-ban tolja nyilván fHD-ban nézte a videót is max übersamplinggal de a lényegen nem változtat, főleg nem egy tömörített youtube videó.
Tehát a laikusnak mindegy hogy 4K vagy fHD gameplayt hasonlít az E3-as demóhoz, főleg hogy az a rész be sem járható, talán majd egyszer...
4K > fHD ofkorsz!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest