Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz #35434496 #27362 üzenetére

De akkor ez a másik oldalról is igaz, nem?
    Teszem azt rámegyünk egy rugó csapatra (ami egyre sűrűbben fordul elő), vannak vagy 10-12-en, mert party van, akkor én se szoktam figyelni, hogy mi a neve, maximum azt, hogy mennyi a számláló a feje felett, mert ha egy ilyen partiban valaki 19 sec, akkor nem lövöm alapértelmezésben feleslegesen, mert úgysem Ő az igazi "préda". Itt aztán minden előfordulhat.

Értem én, hogy a ti felfogásotok szerint úgyis ti lőttök le bennünket, és ez tiszta sor, de mi van ha véletlenül, neadjisten, mi leszünk azok, akik a vaktyúk is talál szemet alapon a nagy forgatagban lelőjük valamelyikőtöket? Akkor is él ez az elv, hogy ez benne van a játékban?

Írom ezt azért, mert mostanság már tényleg az van, pl kimentünk, jön egy csapat, akkor már nem várjuk meg, hogy lőjenek, hanem mi kezdeményezünk, mert kb ez azonnal -1 ember az ellenségből, és azért ez lehet helyzeti előny. Lehet, mert nem mindig jön be :DDD
    Pl, múltkor DZ6 mentés, jön egy csapat, azonnal lőjük őket, az első úgy csuklott össze mint egy rongybaba, a másik hármat is lelőttük simán. persze rugók lettünk.
    Visszajöttek, lelőhetetlenek voltak. ;] Mi meg nem :DDD

(#27367) Snip3r_HUN
    Mennyire szór ez a fegyver (még mindig nem esett a malac)? Azaz mennyire számít a visszarúgás?
    Mert innentől kezdve attól függ, hogy mennyire tudod fejre tartani. Szerintem ami most van rajta jobb.
    Egy snipernél meg jobb a fejlövés sebzése, főleg mivel annál elsősorban fejlövéssel sebzel nagyon sokat.

Új hozzászólás Aktív témák