Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
#35434496 #22152 üzenetére
Múltkor kiszámoltam hogy 757.604 a jelenleg elérhető max szívósság, bár azóta nem vagyok benne biztos, ezt úgy számoltam hogy a gear mod max értéke 161 stamina lehet, viszont nem vagyok benne biztos most, hogy 161 vagy 162 a max.
Amennyiben valóban 162 a max stamina, akkor 5 gearmod x 1 stamina x 30 hp x 4 szívósság a plusz, szóval 758.204-re jönne ki.Illetve lehetne ennél magasabb, ha még a régi rendszerből lenne tökéletes szettje, mert arra mondjuk jobb lenne egy firearms vagy electronics nélküli 240GS de gear mod slotos pisztolytáska, mint a jelenlegi gear mod slot nélküli 268-as, vagy a maszkból is a 240-es 2 gear mod slotos jobb lenne erre mint a mostani 268 1 gear mod slotos, szóval ez a 757.604 a jelenleg is eső cuccokból max elérhető szívósság.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest