Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Dani79
üzenetére
210 és az 1.3 emiatt szar?
Azt ugye tudod hogy április 12 óta, mióta bevezették az 1.1-es Falcon Lost incursiont, azóta több a maximálisan elérhető GS mint a jelenlegi 210-ed?
Oké, nem rögtön április 12 óta, mert akkor még nem volt rögtön challange, de a lényeget érted remélem.
Nincs ebben semmi 1.3 hibája, hogy még csak 210-nél tartasz.Ó, csak 204/240 esik, full 204/240-ben is 228 a max GS, ez tényleg nem előrelépés a 210-edhez képest.
BTW. tegnap nekem esett egy 268-as sentry kesztyű challenge 2. fázis bossból, kb egyenlő erősség mint az aktuális amit használtam, szóval eléggé meglepődtem, pont az a fajta hogy pve-re a jelenlegi jobb egy hangyányival a plusz 1% elite dmg miatt, pvp-re az utóbbi egy hangyányival a plusz 10 firearms miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest