- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20903 üzenetére
Az utolsó sorral nem értek egyet!
Most mondod hogy 4es set helyet 5 lett.
Na most ha veszünk egy átlag játékost aki 2-3 órát zúza és 1 hét alatt össze kapálja a réten a 4 krumplis zsákot és örül mert mellé van 2 hagyma is (hagyma a sentry!).
És jönn egy gyengítés és igy nemtud használni 2 set combot csak egyet.
Ez mi ha nem kibaszás. (Én nem nagyon használtam 4es setet csak hogy elkerüljük jogy sírok).Plusz az hogy neked van egy über (itt nem a taxis hukyeségre gondolok xD) csapatod és van minden set benne és ahoz hasonlítasz mindent itteni csapatot hát.....
Szerintem vicces....Lehet hogy jókat írsz (ált. a kommentjeidet else olvasom csak néha sry!) de amit ma olvastam az az volt hogy mindenkit a saját csapatodhoz hasonlítasz ( nem mind).
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nem, nem vágod, akkor inkább hagyjuk, nem terhelem ezzel a topicot, más már úgyis még egyértelműbben megfogalmazta.
Köszönöm az eddigi tartalmi infókat. -
utomi
senior tag
válasz
okké csak akkor ne írd már úgy le mintha a 268-as Striker meg Sentry minden utcasarkon ott lenne. Mert én pl. 1-el sem találkoztam. Persze nem is megyek Falcon Heroicra mert még a Challenge is kihívást jelent. Nincs nekem azzal problémám ha valakinek napi 8-10 órája van játszani vagy van egy fantasztikus 4–es csapata , mert tök jó, csak ne írjátok már úgy ezeket a dolgokat mintha álltalánosak lennének. Egyébként mentem én 5-db Strikerrrel (240gs) és valahogy nem tűnt úgy, hogy annyira nagy nagy ász lenne. Persze lehet jelentős előnye egy 268-as szentnek de olyannal sajna még nem találkoztam.
Igaz ne legyen egy egyszeri parasztnak ugyanolyan könnyű a Heroin mint egy Full kockának de ha túl nagy lesz a különbség akkor az sem biztos, hogy egészséges. Főleg , hogy akár hiszed akár nem a játékosok nagy része egyszeri és mezei noob.
Mindettől függetlenül nem hazudsz vagy mondasz hülyeséget csak eszméletlenül leereszkedő stílusban nyilatkozol minden egyes esetben ami picit bicskanyitogató. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Nem a 4-es szett átalakításávak van bajom hanem azzal hogy a 3-as set bónuszt is elb@szták. 3-3-striker/sentry-ben toltam,most meg kénytelen vagyok 6 db sentryben... Az aug-os nerffel együtt durván ~60k dps mínusz,plusz erősített mobok. GG Massive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magisk
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest