Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz bunfi #19863 üzenetére

Én őszintén drukkolok, hogy az Underground se jöjjön be neked és találj valami másik játékot és végre ne irogass ide, mert ez már full gáz tényleg :P De szerintem rajtad kívül mindenki látja, hogy számodra ez egy szar játék és 100% hogy nem is lesz jobb, nem fog a véleményed változni. Egyszerűen annyira ellenszenvvel állsz hozzá minden információhoz, hogy lesüt minden írásodról, hogy nincs az a csoda, hogy egyszer csak számodra jó játékká váljon a játék. nem játszol vele, nem tetszik se a pve, se a pvp, se a loot, se a setek, semmi. De azért reménykedsz? Miben? Egy értelmes ember ennyi szarság negyedénél már rég otthagyta volna az egészet a picsába, de te azért továbbra is erőlködsz. Én komolyan sajnállak, hogy még mindig itt vergődsz. Nem tudom, eldönteni mondjuk, hogy ezt élvezetből teszed-e. Mármint most te így szeretsz idejárni, elolvasgatni a dolgokat, hogy másnak tetszik a játék, és bosszankodni azon, hogy neked meg nem? Aztán bosszúból jól beírni valami negatívumot, hogy ez az ubisoft blabla blabla és utána olvasgatni azt, hogy az emberek egyre inkább kiröhögnek? Hát nem tudom. Fura egy kedvteléseid vannak.

Új hozzászólás Aktív témák