Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz Raulblanco07 #18584 üzenetére

Az a pár játékos kinyírása az ugyanazok az ex-rogue-ok voltak egyébként. De igen, Birodalmi indulóra elkezdeni a fightot elég hatásos volt :D
    Meg amikor mondtam TS-en poénból, hogy maradjunk csöndbe, ne beszéljünk ingame voice chaten, hogy el tudjunk bújni és ne halljanak meg, majd rá egy secre kötélen felfele mászva megint benyomtam a birodalmi zenét :) Nagy móka volt.

De nem voltak azok a srácok se egy nagy eresztés. Pár nappal ezelőtt azért belebotlottunk néhány olyan csapatba, hogy 1 embert se tudtunk leölni a 4-ből :( Bár azóta azért fejlődtünk most mi is kicsit. Mondjuk én tegnap alttal voltam :( Szóval kicsit gyengébb vagyok mindenből. De kell azzal is a Rank 99 :)

De azért jó, hogy nagyjából meglett a többieknek is a kívánt cuccok és nem kell dz5/6-ot farmolni. Hiányzott már a rogue-hunting. Tegnap vagy 20 + Rogue killem lett. Abba mondjuk egy szóló orosz srác is elég sokat besegített. Elég bizarr volt. Nem értettük a srácot Rumpllel. A gyerek rogue volt eredetileg. Lelőttük. Aztán folyton megkeresett minket. És mindig elkezdte lőni egyikünket, és folyton meghalt. De vagy 6-7x visszajött lelkesen. Egyszer már úgy mondtam Rumplnek, hogy várj, ne lőjük már le olyan hamar, várjuk meg míg térdre rogyik az egyikünk és utána öljük meg, hogy legalább vmi jutalom járjon érte. Mert előtte folyton 19 secesként halt meg. Na kétszer meghalt így 90 secesként. Persze mindezt public voice-on beszéltük, hogy hallja a gyerek is. 2x halt meg 90 secesként, rájött, hogy így már több xp-be/pénzbe fáj neki a dolog, úgyhogy megunta és lelépett :)

Új hozzászólás Aktív témák