Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• [hun] warhea

tag

válasz vegitossj7 #14881 üzenetére

Ne haragudj, hogy uj postot irok, es nem a fentit szerkesztem, de logikailag ide tartozik es nem oda.

Alapvetoen nem latom ertelmet miert tegyek le egy jatekot, amit alapvetoen szeretek jatszani. A tarsasag jo, a magyar kozosseg is jo, a kozos jatekmenet is jo hangulatban telik.

Mint 13 eve a szakmaban levo szoftverfejlesztot nagyon nem mozgatnak meg a bugok, mivel bugmentes szoftver nincs. Az ubisoft eladasai sem erdekelnek mindaddig ameg azt kaptam a penzemert, amiert fizettem. Ez nem mas, mint a szorakozas. Es en jol szorakozom. Szoval koszonom a tanacsot, igerem amint nem kapom azt amiert fizettem le fogom tenni.

A fent emlitettek a sajat velemenyemet, szemszogemet tukrozik.

Es kerlek ne erts felre, attol fuggetlenul, hogy verem a dobot, hogy ne fikazzatok es ne sirjatok tovabbra is kiemelem, hogy ertem mi a problema. es nem is szep dolog, amit csinalnak. viszont a szakman belulikent (ahogyan gondolom tobben is vagyunk) pontosan tudok ket dolgot:
    1: sajnos a fejlesztoknek akkor is meg kell csinalni(es leginkabb kuss a nevuk), ha a QA es a management fasz.
    2: ido kell ezeknek a javitasahoz, felmeresehez foleg akkor (lasd feljebb, ha a management fasz) es nem dedikalnak eleg idot a meglevo hibak javitasara. Turelem viszont a jatekoskozossegben ahogyan latom, nincs, vagy csak nyomokban. ami ertheto is, hiszen ok is levontak a szamladrol a penzt egybol, es nem kellett ra varniuk :)

masik oldal:
    alapvetoen mi nem latjuk a szamokat. ok latjak csak. nem hiszem, hogy tul sokan otthagytak volna a jatekot, de ha ott is hagytak jottek ujak. ameddig a szamok dominalnak a managementet sosem fogod tudni meggyozni arrol, hogy ne az uj dlc-k-re (= + penz) hanem a bugfixekre allokalja az ertekes/draga fejlesztoi munkaorakat, es en meg egyetlen olyan vezetoseget sem lattam akinek el lehetett volna a bugfix/refakt-ot adni (hiszen csak kozvetetten termel penzt). Persze mi tudjuk, hogy termel viszont csak atvitt ertelemben teszi (mert nem vesz el azzal, hogy elmennek jatekosok). Viszont fizikalisan +-kent sem jelenik meg.

Ezert van az leginkabb, hogy ugy tunik szarnak ra. Valoszinuleg van egy dedikalt kisletszamu csapat a bugfixeken (nagy valoszinuseggel nem kello szenioritasu fejlesztok) es a nagyok/tapasztaltabbak dolgoznak a tovabbi tartalmakon, ahogyan az lenni szokott. ez is jocskan lassithatja a folyamatokat. viszont ez is vezetosegbeni hiba es leginkabb szervezesi hiba.

Ha a trusty client problemat nezem, ez sajnos csunya dolog, v iszont abban is biztos vagyok, hogy ez elokerult naluk is, mint felvetett problema meg tervezesi idoben. Az, hogy megis ezt az utat valasztottak nem tudom mi valthatta ki, de elegnek kellett lennie ahhoz, hogy elnyomja a naluk levo valamire valo fejlesztok aggodalmat ezzel kapcsolatban.

Csapkodtam most jobbra balra, de azert remelem megfogtad belole a lenyeget. Ha nem sikerult emesztheto formara hozni, akkor bocsi, majd kerdezz/etc.

• pzstm

titán

válasz vegitossj7 #14881 üzenetére

PC-sek mindenképpen, amiket láttam youtube videón...és nem csak DZ-ben az durva.... :U

Új hozzászólás Aktív témák