Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stvnppp

senior tag

válasz Hunner #10506 üzenetére

Sziasztok!
    Hányas szinttől érdemes a fekete zónában próbálkozni? Most vagyok 19-es, de amint találkozok mással (ellenféllel) egy lövéssel megöl.

• Anonymus23

veterán

válasz Hunner #10506 üzenetére

Mondjuk ez is milyen már, igazi jellemes PvP, lesből lelőni a másikat. Az egész koncepció el van szúrva úgy ahogy van...

Legutoljára COD4-el multiztam, de ott legalább tudta mire számíthat az ember, mondjuk ott lett elegem, amikor chaten megbeszélték, hogy ki milyen csítet használ, és azt oltották le, aki elküldte ezeket a gyíkokat a francba, és az volt a felkiáltás, hogy ha a másik is használja, akkor Ő miért ne.
    Igazi nemes és kiforrott jellemre vall ez a gondolkodás.

Ha már pvp, akkor miért nem lehet választani, hogy én olyan zónába akarok menni, ahol azt kell néznem mikor lőnek le hátulról, vagy mehetnék csak pve zónába. Az pl cseppet sem zavar, ha a gép lő le hátulról, mert ezt tudja a program, de ez nem másról szól, mint a lesből ki tud nagyobb köcsög lenni.
    Ha van pvp, és a másik ügyesebb, vagy jobb cumót tudott összeállítani, semmi gond, elismerésem, de könyörgöm ne abból álljon már, hogy pár gyökér, hogyan tudja tönkretenni a másik játékélményét...

Az összes csítert meg bannolnám egy életre, vegye meg vagy 100x a játékot, ha megéri neki. Komolyan milyen nyomorék egy gondokozás az, hogy azt élvezi, hogy hogyan tud másokat szívatni, amúgy meg kb nulla az értéke annak amit tud csinálni. :W

Mindezen túl, én élvezem a játékot, és a folyamatos challenge is tök jó, főleg, hogy 2 ember szinte mindig más a csapatból, és van, hogy csak pislogok, hogy mit lőnek mások, máskor meg úgy kell "nevelni" a többit, hogy a 3. eset után, amikor mindenki borult, akkor ne rohanjanak előre mint a birkák. Nekem legjobban az Orosz követség jön be, kellően nehéz ahhoz, hogy kelljen azért taktikázni...

Új hozzászólás Aktív témák