Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirDan
aktív tag
válasz
Hunner
üzenetére
Próbálgattam változtatni, hátha begajdul a rendszer pl egy 80-90%-os scavagening érték változtatásra, és dob legalább 1-2 sárgát mutatóba. De simasemmi..
RECSKA: Na én 180%-ra tuti nem fogom felsakkozni.
. Marad a craft.cain69: Laikusan ha valaki a scavagening értéket nézi, akkor 101%-on a loot minőségének javulást kellene mutatnia, változatosan, a DZ szintet figyelembe véve.
Mindenesetre én most felrakom a jobb cuccaimat a scavagening érték rovására.
Kicsit elszakadok a % számítástól.
-
válasz
Hunner
üzenetére
80% korul semmi sem esett. Most 180% korul van, es potyog szepen a sarga... Kb orankent kapok egyet.
Persze hasznalhato nem sok volt eddig belole, sulyos fonix creditert tuningolt cuccaim sokkal jobbak xD
( tegnap lettem 50es dzben. El is vertem 1000fonix kreditet 1 perc alatt. )
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- PlayStation 5 Fat lemezes változat
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Marad a craft.