Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Uolsó frissítés: 2018.10.10 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VirDan aktív tag válasz  Hunner

üzenetére Hunner

üzenetérePróbálgattam változtatni, hátha begajdul a rendszer pl egy 80-90%-os scavagening érték változtatásra, és dob legalább 1-2 sárgát mutatóba. De simasemmi.. RECSKA: Na én 180%-ra tuti nem fogom felsakkozni.  . Marad a craft. . Marad a craft.cain69: Laikusan ha valaki a scavagening értéket nézi, akkor 101%-on a loot minőségének javulást kellene mutatnia, változatosan, a DZ szintet figyelembe véve. 
 Mindenesetre én most felrakom a jobb cuccaimat a scavagening érték rovására.
 Kicsit elszakadok a % számítástól. 
- 

válasz  Hunner

üzenetére Hunner

üzenetére80% korul semmi sem esett. Most 180% korul van, es potyog szepen a sarga... Kb orankent kapok egyet. Persze hasznalhato nem sok volt eddig belole, sulyos fonix creditert tuningolt cuccaim sokkal jobbak xD ( tegnap lettem 50es dzben. El is vertem 1000fonix kreditet 1 perc alatt. ) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Marad a craft.
. Marad a craft.