- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Megy az Event aki otthon van és játszik sok sikert a gyűjtögetéshez.

-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Mindenképpen ebédidő előtt.

De úgyse lesz zökkenőmentes én pl. csk este érek oda.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Este várom 20-22 között ha nem Deltázik- nekem belépéskor volt 1 tegnap.
Először 6 láda vétel.
A terv 10 Lexington akkor ad 9130 GE creditet utána, meg a Stolen kivételével 4 küldetés SMG és Security skillekkel.
-
arnikusz
veterán
Akkor mennyiért mit kapunk-forrás reddit:
Token Rewards
Caches
Last Stand caches give you 85 GE Tokens each
Survival caches give you 170 GE Tokens each
(only the Caches that you get during the Global Event will contain Tokens)Missions - Global Event Bonus
Normal +50 GE Tokens
Hard + 75 GE Tokens
Challenging + 125 GE Tokens
Legendary + 175 GE TokensIncursions - Global Event Bonus
Challenging + 125 GE
Heroic + 175 GEMission Rewards
Normal Missions
150 GE Tokens
200 GE Tokens - with Global Event Bonus
Hard Missions
225 GE Tokens
300 GE Tokens - with Global Event Bonus
challenging missions
750 GE Tokens
875 GE Tokens - with Global Event Bonus
legendary missions
1575 GE Tokens
1750 GE Tokens - with Global Event Bonus
challenging Incursions
650 GE Tokens
775 GE Tokens - with Global Event Bonus
heroic incursions
900 GE Tokens
1075 GE Tokens - with Global Event BonusMission/Incursion named bosses
Normal: 17 GE Tokens
Hard: 25 GE Tokens
Challenging: 38 GE Tokens
Legendary: 58 GE TokensDZ and Open World Bosses
150 GE Tokens -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
UG jó én mindig is szerettem, most a Hunterekkel meg a nehezítésekkel el lehet lenni.
Resistance meglett tegnap a 3.-nál is a 20 hullàm, még majd az achikat megcsinálom, de GE után Divtechfarm DZ.Jam gratula ez még csak az első lesz több is.

-
arnikusz
veterán
Tessenek a főoldaról.
[link] -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezért kell az egyik fegyvertalentként a Ragadozó talent.
Macro, Widdz videoiban. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Felrakom hozzá az LMB sisaskot amiért mindig le akartatok lőni DZ-be, meg a Striker szerkót.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
arnikusz
veterán
Tehát tudják nem is annyira jó?
Agents,
We would love for the community to give us feedback regarding the new Skirmish 4v4 PvP game mode in this thread.
This thread will be open to gather feedback until Wednesday, 13th of December.
Let us hear your thoughts on the topic!
/ The Division Dev Team
-
arnikusz
veterán
Mivel benne van az eseménylistába igen, mert korábban szó volt hogy csökkentik 650-re a GE creditjét, ha nincs az eseményben az adott küldi.
Reggel olvastam 875-öt a kihívás és boss mellett annyit adna egy körben?
Meglátjuk.
Marad a napi 10 lexi minimum az biztos az eseményhez tarozó küldiket meg csak csapattal szombat vasárnap. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Időkorlátra kell figyelni tegnap 2 óra nonstop után tapasztaltuk, hogy pl. egy Malacot nem tudott Anonymus adni nekem a Strikerhez.
Egyedül ne vaduljon, csapatban jobb a móka.
Milyen csapásmérőd van?
Láttam az előbb egy videjót ott 9100-as életerő mellett 599 ezer volt a keménység és alig 4000 tűzfegyver, de az már nekem kevés elég a tegnap mutatott, csak kéne egy hozzáillő talentes Alejando, meg egy The House. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Péntek délután/este, szombat és vasárnap nagyon jól lehet haladni ládák terén.
Ezalatt simán összejön min. 45 láda.
Keddtől-csütörtökig pedig min. 20, de jó csapatban 30 is 2-3 óra játékidővel.
Meg gondolom betermeltél te is 10 ezer GE creditet, így rögtön tudsz 6 db 1500-öst venni.Én a ládákat 10-esével szoktam nyitni.
-
arnikusz
veterán
válasz
üzenetére
A napi küldetéseknél 1 nehéz napit és 1 kihívás napit számol.
Kivétel a nehéz 3 fázisos, ha a fent említett kettő megvan azt próbáld meg és be kéne adnia, mert amikor az egyik alton csináltama nehéz 3 fázisost azt számolta nehéznek és utána a nehéz sima napit már nem.Vagy ezen eszmefuttatásom alapján nem adja meg.
Mindegy mit veszíthetsz próbáld meg. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Kulcsot pedig ha nincs 2500 ért és nem 25.000. -ért veszel ládát alapcuccba beöltözve.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197
üzenetére
Láttad tegnap Skirmishben a KGB-seket, az 530 -res páncélt hip hopp lelötték, így a Strikerrnél megy vissza az Alejandro meg a Megállító.
Szombaton az Anyahajón Tier 5 -ben 25. körig jutottunk, de Reclaimerben elkezdtem Rabozni meg is lett az eredménye.
Tegnap a Moló volt Tier 1, ma meg ha jönnek a többiek akkor a 3. helyszín az achi miatt.A ládákban egyébként 1-5. ig azt mutatja 256-os cuccok vannak, de a biztonság kedvéért a csopvez. felváltott Tier 5.-re.
-
arnikusz
veterán
1.8 guide : [link]
-
arnikusz
veterán
Resistance farm Tier1 2 óra 55 hullám 18 láda, az 5. fokozatúak - 4db 4 exotic, meg mégegy másikból és 3 db CF.
Ez elég jó ráta exoból, csahát The House nem esett.
Jótanács figyelni a megosztási határidőre, azaz 30 percenként bontani.
Striker most így áll az MG5 csak szükségmegoldás.
Skirmishen Kgb és egyéb csalók hada. Ott próbáltam volna, de az 500 ezres keménység rám néztek és tente. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Nightfall75
üzenetére
Hu ezt nagyon köszönöm.

Veszik is rögvest 20 db-ot.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Leszedtem vele e rugó franciát mikor ebéd előtt bementem divet gyűjteni.
Az első két kimentésnél 3 orosz mellett nyugodtan mentettem, a harmadikra összejött 9 zöld láda, jön lüketóni fentröl lövöldöz majd megy levágni a kötelet elnyomom a pulseot majd Alejandro leszedte.
Viszont este a maszkot elektronikáról átpörgetem életerőre, ekkor 530 ezer lesz és berakom a kimaxolt Lvoa-C fogékony halálos kompetens és farmolgatok tovább.Baker a classified Strikerhez ennyi a minimum, láttam már 640 ezrest is.
Szépen tölti vissza a találatokból és így a 4 bónusz is megy szépen ha közelrröl 9lsz.Este majd felrakom az új változatot.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Adept és Ádáz miatt kell a 3832, de kimaxolva jó lesz.
Mai 4 ládából 1 db House se. Marad a GE eseményre ott min. 45 ládát tervezek, annyiból csak lesz.
Annyi, hogy ezt a Striker kipróbálom Resistance-n is. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Hát nem tudom az elmúlt két napban UG csak 5 db Sarok 1 db Devilt adott.
2DB heti UG láda, Warlord és Centurion.
Viszont DZ 2X 9 DB láda 30 perc 100 Div. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Én csillaggal voltam 1 kört meg Big Alejandroval, de ma este a Strikert is megpróbálom, bár az nincs optimalizálva.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Igen a resetre nézni és először a sima/régi kalibrálóhoz járulni.
Délután Legendaryzok, akkor amúgy is kíváncsian várom a Reclaimert.
Tegnap egyedül UG-ztam kihívásba nehezítésekkel és az MDR-t csak ajánlani tudom, raktam egy kevés tűzerőt, de így szépen adta Hunterek 1-szer jöttek a 6 fázis alatt 2db, de nem okoztak gondot.A reclaimer most: A Centurion és MDR nincs optimalizálva még, meg a Centurion talentjét is pörgetni kell.
90 %-ban az MDR-t használtam az állapothatásos nehezítéssel szuper.
Kéne még a GE-ig egy The House, remélem esik.
Tegnap pl. sima napi nehéz UG küldetés boss dobott egy Bullfrogot. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Megállító/crites House kombót próbálj, ha van hozzá kedved olyan videókat láttam
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Összekaparjuk az új D3 CF szettet - kimaxoljuk és meglesz, majd később.
Hétvégén megcsinálom a 4 alton az UG-t, meg vagy 16 Legendaryt és craftolom a Damascust, így összejön az 1000 Div és abból kimaxolom az előkészített Végső CF-t, ha jól számoltam reggel az 5db 2,5% móddal és a szett elemeken, valamint a Végső CF által adott bónusszal úgy 74,5% lesz az egzotikus sebzéstűrésem. -
arnikusz
veterán
GE Strike commendations ami jelenleg fellelhető: [link]
Lényeg nincs fekvés nélküli.
Olyan van pl. hogy a nevesített küldetésekben csak security skillt használhat az Agent arra kap egy maszkot. -
arnikusz
veterán
Global Event 3 - Strike
Starts next Tuesday (December 12th)
Classified Sets: Nomad, Predator, D3-FNC, Banshee
There will be new Global Event specific Commendations
There will be new masks that are tied to Commendations
Vanity Sets and Weapon Skins can be unlocked on the leaderboards
Summary of StrikeGlobal Event 3 - Strike Modifiers
Handle With Care
Always active; enemies explode after a delay when killed.
Pre-emptive Strike
Strike behavior, plus too much damage triggers a small explosion on the Agent.
Tactical Strike
Pre-emptive Strike behavior, plus Strike explosions mark nearby enemies. Marked enemy kills damage all enemies. Ally to ally explosion damage is increased. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Anonymus a te reclaimered tűerő tekintetében milyen értéken áll?
Csak mert az enyémet 3228 keveslem.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Ezt vedd meg ha van DZ credited, de sima farmmal is összeszeded rá ha ládákat arany, zöld, lila mentesz ki.
Lightweight M4
DZ 03
Price Bonus
DZ 416,160 23% Enemy Armor Damage
DMG RPM MAG
99.35% 850 30
Swift Fierce ViciousPxC-ért meg ezt:
Black Market SASG-12 S
Special Equipment Vendor
Price Bonus
PxC 1,248 317% Stagger
DMG RPM MAG
94.95% 180 7
Self-preserved Deadly FierceVagy folyamatosan farmolod az új területet és kiesik egy Lvoa-C.
Az a lényeg, hogy az új dolgokat csináld ott fog esni jó dolog.
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
LMB mesterlővész egy AR karabélyra no.
LMG nem összevetendő egy AR-el.
AR RPM-je 850, míg az LMG-é kevesebb kivétel az új exotic Big Alejandro mert annak 1000 az RPM-je.
LMG DMG-je nagyobb mint az AR DMG-je.
DIVtech pedig gyorsan fogy.
Kedden kb. 15 perc alatt elvertem 3600-at 2 szett és 7 fegyver kimaxolására. -
arnikusz
veterán
válasz
üzenetére
Hogy állsz Divtechhel,
Csak mert este 1 óra farmot irányoztam elő magamnak DZ7-9 térségben.
Legalább 1200 kell egy jobb páncélos szett kimaxolásához, előtte pedig a rég kalibráló asztalon előkészíteni, mert az általad pörgetett tulajdonságok visszaállnak az esékori állapotra.
Valamint Kegyetlen kesztyűt kezdték emlegetni a fegyversebzések %-ra csökkenése miatt pl. Sull. -
arnikusz
veterán
A Magányos Csillag CF-nél 5 db elektronikát adó 3% képzettség gyorsító módot raktam be a korábbi tűzerő helyett.
Viszont amit tegnap mutattam csökkent a keménység, így egy 267-es életerős bemegy, egy elektronikás helyett, hogy meglegyen a 400-s keménység.
Természetesen a szettelemeken ott van mindenhol a maxolt 16, vagy 13 ezres életerő.Striker CF-esetén meg 500-600 ezres keménységeket írogatnak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
arnikusz
veterán
Tapasztalatok:
PVE bossfarm felejtős.
Laggol és Delták.
UG a khiívás minden nehezítéssel dobál szépen eladnivalót, exo is Pakhanok.
Hunterek jók, russholást elfelejteni.
A reclaimert mintha nerfelték volna lent lassabban tölt vissza a lagg miatt meg nem akarja lerakni a ládát.
Endre Harcos Agentet úgy kivágta, hogy azt írta kilépett, de a hangja ott volt velünk.
A tegnapi kimaxolt 400 ezer feletti keménység lement a képeken láthatóak ra, most hogy ez UG ban ígyvan vagy ezmiez még nem tudom.
Divtech craft amit Anonymus írt 156-os Damascust csinálni majd betörni.
Ha nincs fegyveralkatrész, de van sima 500 millió credit venni 100 db arany fegyver betörni csinálni.
-
arnikusz
veterán
Undergroud esetében segedelmet kérnék a 4 alt direktiva információi egységesen elérhetőek mindegyiken mint pl. Divtech esetében.
Csak azért mert a harmadikkal csináltam meg az 500 fázist és van szépen, csak nem vagyok gépközelbe és furdal a kíváncsiság?
Köszönöm.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Meg Hunter adhat Exot.
Minden nehezítést be kell pakolni, hozom a Reclaimert Turrettel, meg persze a ládát. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Benne vagyok UG próba és DZ 7-9 DIVfarm ládákkal a többi helyét meg tudjuk.
Mennyid maradt?
Nálam 400 körül.Elsődleges nálam a Végső kimaxolása még a GE-re
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Maga már konzolon is nyomul.

Mi a mai terve kérem. -
arnikusz
veterán
válasz
üzenetére
Csináltak a síróknak egy farmolós DZ-t. Lásd Divtech/maxolás problematikája.
Krissz -400 fölé kéne, de akkor nincs tűzerő, az csak CF értékű szettel megy.
Striker CF-nél láttam 640-res keménységet is, néhol írják 1 nap után, hogy a keménység fontosabb lett mint a tűzerő. -
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Tehát:
Liberator mindenképp és PVE bossok farmolása, valamint heti feladatok a láda miatt és Legendaryk, Incursionok meg UG bár azt nem írtad megvan-e.Ha PC-vagy vegyél fel és munkanapokon 20-22-ig csatlakozz farmolni, ha esik cuccos oda szoktam adni.
Mivel a heti Legendarykat Incursionokat megcsináltam, szombaton annak is neki ugrok oda van a Reclaimerem felmaxolva az jó arra.Megvenni ezeket ha van kereted rá- divtech is és nincs tervrajzod természetesen azt ne feldjük:
Vigorous Chest
DZ 08Refreshed Mask
Camp Hudson Gear VendorNimble Holster
Special Equipment VendorSavage Gloves
BoO Gear VendorLightweight M4
DZ 03Performance Mod
DZ West 46thA felsoroltak csak a jelenlegi kínálatból elfogadhatóak, mert nincs jelenleg másod.
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Tehát alapvetően DPS karakter szeretnél.
Most mid van miből indulhatnánk ki.
A tegnap mutatott Magányos Csillag C-mF pl. DPS-nek épült.
Ott van a Hibrid Barrettmellény vagy Virgonc, Specialized táska, Refressed maszk Skull kesztyű, 2db különböző CF 1-1 tok-térdvédő.Exotic Legendary, Incursion, DZ és PVE BOSS FARM, esetleg ha Underground van kipróbálni a Hunter milyen rátával dobja.
De mivel már 30 felett van az exotic elemek száma csökkent a fegyverre az esély.
Liberatort igen, AUG nem helyette House/Ház exotic ha esik.
Heti sima láda és túlélés láda is ad exotic itemet.
Heti sima ládából esett a Big Alejandro pl.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Még ki kell tapasztalni.
Az enyém Adept és Vérengzővel esett a Vérengző ment lett Halálos, mert Fogékonyt nem ad LMG-re, még esetleg gondolkodok a Halálos helyett a Kompetensen, a szettbe 2db 267-es és 3db 266-os elektonikás képzettséggyorsítót tettem, így 33%- képzettséggyorsítás mellett folyamatosan tölti a Pulseot vissza, meg heal láda van még ben, de azt lehet cserélem.
A csötorkolaton és táron critsebzés van, valamint PVE-re a szívecskés pulseot használtam tegnap. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
DZ Rouge Játékostól, az magánál nem jelent gondot, meg Boss farm és UG a free weekendre- mint beetető taktikájukra nézve én azt fogom hajtani.
Nevetséges, hogy 3 Divtechet ad az új területen a még nem müködő módban pl.
-
arnikusz
veterán
Big Alejandro/Magányos Csillag CF kb. 45 perc használat után.
Csillag Berserkje nagyon megdobja, de magában is jól muzsikál.
Ahogy Fathi írta a visszarugást nem éreztem annyira veszettnek, igaz raktam bele egy lökésgátlót Resistance módban odafigyeléssel használható.
Skirmisht még nem próbáltam, majd este, ha lesz Játékostárs.
Még Strikerben leszek rá kíváncsi, de ahhoz még azt optimizálni kell és eddigi 2db szett optiomizálást tekintve 1000-1200 divtech kell a 6db szettelem és 3 fegyverhez.
Amennyiben viszonylag magas páncél és előzetesen pörgetett max.-os értékekkel bír a szett.
Ahogy Anonymus írta előtte a korábbi kalibrálón , ha még nincs előkészítve.Igaz a fegyverek amiket használnék hozzá már maxon.
De hétvégén még gyűjtök vagy 600 divet.
Mondogatják PVP-re Barrett, Specialized, Refressed, Skull, CF térdvédő és tok kombót.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csak ügyesen, majd számolj be mit adtak a piros ládikók.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem szeressem magát .

Big Al tetszik ajánlom, holnap estére kitanulkozok és mehet megint. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mennyi a max érték látom nálad 291 eddig 286 volt a legnagyobb amit láttam.
Nálam még tötikézik. -
arnikusz
veterán
válasz
szaszaboy0
üzenetére
Panaszkodnak a Deltákra, DZ-t eddig nem inkább recalibrálást, UG-t, és sima PVE Resistance-t láttam.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Igen, ha exotic itemet ad, de elég kevés a rátája kb. 10 db-ból volt egy hangsúlyozom nálam a GE alatt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor én büntetve vagyok, mert nálam ezt írja ki mikor a ládán állok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
csak szólék 22-38 között ad Divtechet az exo láda.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezzel a cheattel már én is találkoztam Last Standen és pont Strikerrel, gyakorlatilag 1 lövéstől padlót fogytam, pedig bőven 300 ezer felett volt a keménységem.
A modem nálam is fél évente csereszabatos.
Ládáim száma csak 40, de egy House és egy Big Al elég lesz.
Este majd figyellek kb. 21. körül leszek a telepítés után.

-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197
üzenetére
A mostani Last Stand 40 szint elindul 99-ig, valamint ez a Skirmish módra is igaz.
Így minden szint után kapsz egy ilyen cachet. Ha meg túlhataldtad gondolom xp-ként lesz most 22000 valamennyi.Csak egy megjegyzés a patch notes-hoz, megint sokminden van benne ami a korábbiak tekintetében lehet kifog rajtuk, meg már most megy a glitchelős téma, akkor nem is tudom este mi várható.
Én az 1 alttal kezdek bontom a ládákat míg a 4.-ik elérek és ott a Magányos Csillag és Reclaimert CF-t feltuningolom, meg a Big AL-t , House-t és Lvoa-C-t.
Ezután meg esetlég ha még jut idő egy kis játék.
-
arnikusz
veterán
válasz
Over567
üzenetére
No para bár a Liberator lemaradt.
Exotic weapons
Warlord, Caduceus, Historian, Tenebrae, Damascus, Golden Rhino, Midas, Hungry Hog, Showstopper, Thompson M1928, and the Tommy Gun have had their damage slightly increased.
Pakhan has had its damage slightly reduced and its spread decreased.
The Medved has had its range increased and its spread slightly decreased.Csak szólék free weeknd is lesz.
dec. 7-10. -
arnikusz
veterán
válasz
alibiman
üzenetére
Ha valaki odajön egy kimentésre cucc nélkül azt azonnal lövöm, ha épp DZ-ben vagyok- különösebben ne foglakozz vele, hogy elhullassz.
Ezt érdemes előtte egyeztetni a csapattal, most így a rouge 2 előtt már nem sokat jelent, de egyébként sem ha fekszik az Agent.
Meg közrejátszhat sokminden pl. szervelag stb.Múlt héten mikor DZ achi farmoltam épp kimentettem DZ9 odajött egy másik Agent előre jelezte only extract, azonban mögötte rejtöpulseal látom jön egy másik és a lagg hiába nyomta hamarabb az ultit én nyertem- igaz kellett a 9970 tűzfegyveres Csillag is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Autós topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest