- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
90 órám van a Breakpointban és messze nem fejeztem még be, csak tele lett a tököm a frakciós farmolással, messze színvonalon aluli húzás ez egy ghost recontól, akarom mondani ubisofttól.
Most a div2-őt nyomom, egyelőre 15 órával, de ez is karcolni fogja a 100-at, az tuti.
Engem szórakoztat, kikapcsol, de a rengeteg hibája ellenére egy barátomnak sem ajánlottam. Akit kielégít a játék az amúgy is meg fogja venni, de azzal nem értek egyet, hogy ne lehessen leírni a játék hibáit.
A neten minden helyen megszólalhatnak pro és kontra, ez a hely miért lenne kivétel? Ha vki. ide akar jönni és tájékozódni az igenis lássa mire számíthat, de tovább megyek. Nem nagyon láthatsz nagyon pozitív jelzőt a játék vonatkozásában még a tulajdonosok részéről sem, ennek oka van.
Az van amit duvi ír.
Ez a játék cseszettül nincs befejezve, csak egy váz amit kaptunk, kong az ürességtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Plazma TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Így használod a ChatGPT-t
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest