Hirdetés
- hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Puma K
nagyúr
A beállítások amiket használok:
Az eredmény:

A játék teljes, csak ez az összesítő ezzel a kinézettel nincs még végleges állapotában..
... ez egy hosszú kép, de sajnos egyben nem lehet lementeni...Mivel ez a játék is az Anvil 2.0-ás grafikusmotort használja, ami az Assassin's Creed Odyssey-ben is van, így akkor már kiderült, hogy a benchmark az jobban terheli a gépet, és játék közben nem tapasztalhatóak azok a minimum FPS-ek mint amik a benchmark-ban szerepelnek.
Ennek megfelelően sűrű fás és részletgazdag részen negyed magammal rohangálva és lövöldözve 66 FPS-nél kevesebbet nem láttam akkor és annál a helyszínen. Amúgy 70-75 felett szoktam látni az FPS mutatót.
Vannak útmutatók mit és hogyan érdemes beállítani a grafikát illetően, de azokkal még(?) nem foglalkoztam.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest