Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Ez így tényleg érdekes! Ha egy turista "odatéved" (jó, ez gonoszkodó volt) egy hétre, kettőre, az hogyan netezik addig - ha teszem azt éppen egy üzletember, akinek lételeme a net. Jó, az is igaz, hogy az, aki oda tud menni világot látni, meg tud fizetni sok mindent, de az külön procedúra, ha elő kell fizetni valamire. Vagy az európaitól eltérő rendszerük az oka? Én laikus vagyok, lehet hogy hülyeséget kérdeztem.
-
anatre1
tag
Így már értehető.
---------------------------------------"- Értenek annyira a műszaki cuccokhoz/van elég türelmük játszani, úgyhogy képesek önállóan konfigurálni egy rootert (minimum WEP, de inkább MAC filter), így nem esélyes, hogy a fél háztömb egyetlen noob előfizetésén lóg."
Tudtam én, hogy ügyesek a japánok
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest