Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Tényleg nem semmi, amit írsz. Akkor lesz részed egy kis társadalomismeretből - ez egy idegen helyen mindig izgalmas.
Szomorú tendencia a másik végletbe esni, remélem azért nem lesz nagy baj belőle a fiatalabb generációnál. No de szerintem sokkal inkább - úgy ahogy mondod - nekünk lenne mit tanulnia tőlük. Számunkra ez lenne a fontosabb.
Tudom, hogy te másban "utazol", de az is egy érdekes kutatási terület, hogy mikben van a japánok gazdasági sikerének a titka? Ez biztos nem csak gazdasági kérdés. De jó lenne, ha itt minálunk a "kedves" döntéshozók is tudnák erre a kérdésre a pontos válasz!
Engem sok minden érdekel, a biológia is többek között, már csak azért is, mert egészségügyi végzettségem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest