- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi84
csendes tag
Szia Mave!
A rengés leírásán jól szórakoztam
Nem találok benne szakmai kivetnivalót, a derűmet a képcső-lépcső elírás okozta
.
Egyébként ez a rendszer jobban tetszik mint a Richter-skála. Mindkettőben megvan a saját logika. A Richterrel minden jól számszerűsíthető objektív, csakhogy két ugyanolyan számmal jellemzett rengés nagyon különböző hatással lehet. Ahol ritkák a rengések tökéletes mérőszám, viszont ahol sűrűn előfordulnak ott tényleg sokkal logikusabb egy olyan skálát használni, ami az okozott felszíni hatásokat veszi figyelembe. Persze nekem személy szerint nem tetszik, hogy nem objektív, és mindenféle érzeti paraméter is van benne.
Ha engem kérdeznének a maximális felszíni gyorsulást választanám mérőszámnak, úgy is azt használják a mérnökök is, az építmények földrengésállóságának mérőszámaként, másrészt ha megmondják mennyi g-vel mozdul meg alattad a föld, ugyanúgy ez tudod képzelni az érzést.Gratulálok az első pénzfelvételedhez
Biztos a japán gondolkodásban, mikor leveszed a számláról a pénzt, az onnan törlődik
Ezért használták a Withdrawal szót.
Ha mondod, hogy ilyen terveid vannak a skype-pal, hogy feltöltés, lebeszéllek róla. Sokkal kedvezőbb percdíjú viop-ok is vannak. Skype nem ideális Magyarországra telefonálásban. Én mindig mást használok (most éppen EasyVoip), éppen amikor lefogy a kreditem ITT körbenézek aztán kiválasztom ami aktuálisan a legjobb percdíjakat adja, és azt töltöm fel. Legtöbbször 10dollár vagy euró a limit, amit minimum érdemes rátölteni, hogy kedvezményeket is adjanak. Ráadásul androidra is felmegy egy kliens, ami az összes ilyet kezeli, akkor meg már csak net kell a telóra, és mintha simán telefonálnál.
Minden Jót, és várjuk a továbbiakat!
Szücsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest