- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endroo
csendes tag
Kössz mindenkinek, asszem müködik. A VirtualDub-bal szedtem ki a wav-ot, majd ezt a BeSweet-tel áttoltam mp2-be, innen már minden ment, most már csak a másik hangsávot kell megtalálnom
-
<Adamsky>
nagyúr
A VirtualDub alapból nem tud AC3-at demux-olni WAV-ba. Attól még, hogy ''WAV-ként'' mented el nem lesz belőle ténylegsen WAV. A ''sima'' VDub-ban nem emlékszem pontosan, hogy hogyan is néz ki ez, de a VDub Mod-ban az Audio stream fülön szépen látszik, hogy hány, és milyen audio sáv van a film alatt. Ha van benne AC3, akkor azt átalakítás nélkül szedd ki, és egy külső progival ''tedd át'' WAV-ba.
-
Endroo
csendes tag
A másik kérdésem, ha az avi-ban két hangsáv van (pl.: angol, magyar), akkor vlahogy mindkettöt ki kell szedni vagy tök mindegy?
-
Endroo
csendes tag
Na ja, én sem tudom mért volt olyan lassu, de végülis megcsinálta, de most megint nem akarja az igazságot. Meg probáltam a BeSweet-tel is, de azt nem tudom kezelni, ha le irnád, mit hogyan kell, megköszönném
-
Endroo
csendes tag
Ja, a hangot már kiszedtem VirtualDub-bal wav kiterjesztésbe, de igy sem akart menni. Ja poén az, hogy tegnap este sikerült valahogy megcsinálni, de nemtom hogy, mert nem irta ki a hibát és simán (8 ora alatt
) összedobta az mpg-t. De ma gondoltam megin kiprobálom, de sajna megint nem megy. Jó mi ? :
-
Balinov
titán
mintha lenne a tmpegenc-ben multiplex/demultiplex, próbálja meg csak ES Video only-ban mpv-be áttolni csak a video-t,aztán pl. besweetgui-val ac3-at pcm-be,vagy mp2 formátumba,úgy már meg fogja enni multiplexnél is.
CCE-nél rémlene mintha,hogy megbírkózik az ac3-as hanggal,javítsatok ki ha tévedek.. -
<Adamsky>
nagyúr
''...ACE mega codek...''
Jaj!Az ilyen codec-pack-ek használatát szerintem (és sok más felhasználó szerint is, ld. PH! fórum) kerüld.
Ha jól emlékszem, akkor az 5.1-es AC3-as hangot (de talán még a 2.0-st sem) sehogy sem szereti a TMPGEnc. Jobban jársz, ha egy külső progival előbb átalakítod 48khz-es sztereó WAV-á, és azt adod meg neki. Azzal már gond nélkül el fog boldogulni. -
Endroo
csendes tag
Ha csak a képet alakitom át az megy, de együtt nem akarja. Sőt külön a hangot sem. Amugy most vettem észre hogy az ACE mega codek packban nem volt feltelpitve az AC3 decoder, szoval lehet ez a problema. Meg is nézem megy e
-
Endroo
csendes tag
Hello, lenne egy problémám (lehet már valahol felmerült, de nincs kedvem végig nyálazni az összes topicot)! Mégpedig az, hogy ha egy filmet(AVI) szeretnék átalakitani mpeg-be, valmiért azt irja ki, hogy invalid sample format. Gondolom ez a hangsáv miatt van, de nmetom mi a probléma vele, mert a filmet megtom nézni és megy a hang is. Kiszedtem már a hangot VirtualDub-bal, de igy se megy. Már tépem a hajamat, mert nem müxik, ha valaki tudna segiteni, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest