Hirdetés

Aktív témák

• álomvilág

csendes tag

Bizonytalanul de végül is megtörtént a randi.Boldog is vagyok meg picit szomorú is. A sok-sok órából végülis 2 óra lett. Több dolog is közbeszólt. Főként az eső. Végül úgy döntöttünk hogy akkor menni kell. Éjjel nagyon rosszul aludtam. Szinte óránként fennt voltam. És mindig csak nehezen tudtam visszaaludni. Már óracsörgés előtt ébren voltam ezért ki is kapcsoltam hogy ne verjem fel a családot. Bár mellettük sokszor ágyút lehet dörgetni. Készülődtem a randira és időben elindultam. Az út viszonylag sima ügy volt. Kisebb dugókkal. De ez már szokásos. A szokott időben érkeztem de most a randihelyre. Amint leparkoltam megláttam Életemet és már vártam hogy átöleljen. Meg sem tudtam szólalni a meghatottságtól hogy újra Vele lehetek. Ő persze nem értette a hallgatottságom okát. Kérdezgette miért hallgatok. Csak bújtam hozzá. Picit még oldódnom kellett. És bevallom valahol számítottam rá hogy lehet az oviból ma hívnak hogy beteg a gyerek. Éjjel éreztem rajta hogy újra megfázott. Majd meglátjuk hogy lesz amikor nemsokára megyek érte.
    Beültünk az autóba és Életem keze azonnal a "lényegre" tévedt. Megkérdezte beszélgessünk még? Még? De hát nem is beszélgettünk.Pár perc után egymásnak estünk. Elég kis vadócul. :B De jól esett már érezni Őt egészen közelről. Újra nyomokat hagyott rajtam amiket imádok. És még érzem az illatát ahogy szimatolok. Csodálatos Vele! Ma egy maratoni menet volt. És később volt még egy rövidebb is. :B Húúú annyira vágytam már a közelségére. Imádom a csókját és imádom ahogy simogat. És a harapdálásától pedig megőrülök. Picit levezettük a felgyülemlett feszültséget.
    A két szeretkezés között egy nagyon jót beszélgettünk. Elmondta hogy nagyon hiányzik neki picinyami. És hogy mihamarabb szeretne egy családi randit. De erre lehet csak nyáron kerül sor. Meglátjuk...
    Sajnos egyszer csak elkezdett esni az eső és készülődtünk. De aztán elállt. Mivel úgy nézett ki hogy nagyon nem akar kisütni a napocska és újabb eső várható ezért Életem tett egy konkrét mozdulatot hogy mire vágyik még. Tudtuk hogy egy nem lesz elég. Régen találkoztunk már. Így csodálatos befejezés volt a csodálatos randinak. Jaa természetesen volt egy telefonhívás pont a kellős közepén. :) De nem számított. A második szeretkezés meglepően gyorsan lezajlott ahhoz képest hogy elsőre sokáig tartott. De szinte ez mindig így van. A második Életem kedvence. :B Naná hoyg hamar elsül. :B
    A randi végén Életem azt mondta szeretne egy jövő heti randit is ezért szervezni fog egyet. Már most várom. Picit csalódott vagyok hogy rövidebb lett mint gondoltuk. De panaszra nincs okom mer Vele lehettem és szerethettem! Remélem érezte is hogy mennyit jelent nekem. A mindent!!!
    Most egy újabb hosszú hétvége jön és kiváncsian várom mit hoz a jövő hét számunkra.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Aktív témák