Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jpm

senior tag

válasz jpm #156553 üzenetére

Na, a bónusz megforgatásáról:
    Miután megtudtam hogy meg kell forgatnia a bónuszt (15k, kifizetésnél figyelmeztetett ha ki akarom venni akkor bukom a bónuszt és az abból származó nyereményeket, magyarul az összeset!) így nagy naívan azt gondoltam hogy vmi 1,8 körüli szorzók elegek is lesznek. Elsőként meg is raktam hogy a görögök félidőbe x-elnek (1,9x) --> -15k.
    Ennek sok értelme nem lesz, gondoltam elolvasom az Áfsz-t.
    Itt leírták hogy 6x kell megforgatni a bónuszt olyan eseményen aminek 3 kimenetele lehetséges és legalább 2.0-ás(!!) szorzón.
    Így konkrétan a 2. megforgatásom nem is ért, mert 2x alatt volt a szorzó.
    Tudtam hogy ez nekem nem megy, új "stratégia" kellett, az meg úgy nézett ki hogy az egészet felrakom 1 eseményre ami 2 körüli szorzóval bír, és ha jön akkor már csak 4x kell megforgatni a 15k-t és ha mind el is megy akkor is 70k-t ki tudok venni.
    Úgy is lett. Kinéztem a Chicagot 2,02 -as oddsért és ment rá minden. Bejött, öröm :D
    Gondoltam, ránézek a kifizetés opcióra és ez lett belőle :D

Nem volt semmi figyelmeztető ablak :D
    Magyarul, azt gondolom hogy mivel a 15k többszöröse felrakva, így azt többszörösen is számolta.
    Ezt azért nem árt tudni.

• Chereiose

addikt

válasz jpm #156553 üzenetére

Nekem ha Ricciardo maradt volna leggyorsabb körön akkor jött volna 9K. Persze nem maradt, mert én nem Te vagyok :D Amúgy gondoltam, az interes szakaszán futotta meg ugye, aztán tudtam, hogy a végén úgyis megfutja valaki amikor már száradt jobban a pálya.

Új hozzászólás Aktív témák