- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
Na, a bónusz megforgatásáról:
Miután megtudtam hogy meg kell forgatnia a bónuszt (15k, kifizetésnél figyelmeztetett ha ki akarom venni akkor bukom a bónuszt és az abból származó nyereményeket, magyarul az összeset!) így nagy naívan azt gondoltam hogy vmi 1,8 körüli szorzók elegek is lesznek. Elsőként meg is raktam hogy a görögök félidőbe x-elnek (1,9x) --> -15k.
Ennek sok értelme nem lesz, gondoltam elolvasom az Áfsz-t.
Itt leírták hogy 6x kell megforgatni a bónuszt olyan eseményen aminek 3 kimenetele lehetséges és legalább 2.0-ás(!!) szorzón.
Így konkrétan a 2. megforgatásom nem is ért, mert 2x alatt volt a szorzó.
Tudtam hogy ez nekem nem megy, új "stratégia" kellett, az meg úgy nézett ki hogy az egészet felrakom 1 eseményre ami 2 körüli szorzóval bír, és ha jön akkor már csak 4x kell megforgatni a 15k-t és ha mind el is megy akkor is 70k-t ki tudok venni.
Úgy is lett. Kinéztem a Chicagot 2,02 -as oddsért és ment rá minden. Bejött, öröm
Gondoltam, ránézek a kifizetés opcióra és ez lett belőleNem volt semmi figyelmeztető ablak
Magyarul, azt gondolom hogy mivel a 15k többszöröse felrakva, így azt többszörösen is számolta.
Ezt azért nem árt tudni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest