Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Cthulhu Dawn #66548 üzenetére
Tévedsz, jpm miatt és miattam nem adták meg a gólokat, mert félidő X-re tettük.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #66529 üzenetére
azt nem tudom, de olyan 50-60, attól függ, hogy mit akarsz (póker, rulett, bakkara, stb), plusz még gyakorlás is pénz, meg ilyenek...
Debrecenbe keresnek is embert, jelentkeztem 3 pozícióra, valamelyikre tán jó leszek... (pénztáros, nyerőgép szervizes, kaszinó recepciós)meg van 6-8 hetes tanfolyam az osztóknak, de azt hittem, hogy ők képeznek ki, nem a saját zsémből...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
válasz lac001-bws46 #66555 üzenetére
Kellett kellett Jött is a félidő döntetlen
The easy day was yesterday!
-
skeli
tag
Kicsit előreszaladva az időben a spanyol-holland GG-t sokan pukkasztottátok?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
És megadta, Klári!
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
yogibear
addikt
válasz Cthulhu Dawn #66560 üzenetére
Meg hát... félidőben megfenyegették, hogy a vérfarkasok elé vetik... péntek van, 13-a és telihold.
-
yogibear
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
lefújhatnák !
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Cthulhu Dawn
őstag
Chilére mehet a ház szerintetek?
-
SzlobiG
félisten
válasz Cthulhu Dawn #66567 üzenetére
Raknék rá én is mondjuk 5k-t, de annyira nem ismerem se az ausztrálokat, hogy fosóóók.
-
sz_abika
addikt
Futball, Világbajnokság 2014
Mexikó - Kamerun
Vendég csapat gólt szerez : Igen (Odds: 1,55)
5000 Ft
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz xavix13 #66569 üzenetére
azzal visszafogadtam csak, de remélem hiábavaló volt, és mindkét csapat ver egyet-egyet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
smokesh0w
csendes tag
valakinek valami gólfogadás stratégia tipp? ami hosszútávon nyereséges lehet?
jövőhéttől dolgozok, és hát kéne valami stratégia ami egyszerű de hosszútávon jó lehet. mert addig a barátnőm kereshetné nekem a plussz pénzt azt kéne kipróbálni hogy minden meccsen megrakni 2. félidőben hogy lesz mégegy gól.
és ez komoly
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na igen, kellett volna pukkasztani Mexikót...
Nem értem már el a lottózóba, Dundalk X ment volna 500-zal 3,10-ért... Nagyon remélem nem jön be...
-
Bati0501
őstag
Tegnap a meccs előtti beszélgetésben a szakértők* még nem ezt mondták...bár tény,h minden csapatot az egekig magasztaltak.
*: szeretem,amikor a tv-ben olyan szakemberek vannak,akik 20,illetve 25-szörös válogatottak voltak...és ők mondják a 22 éves külföldi srácokra,h még nagyon tapasztalatlanok a 10-12 meccsel a hátuk mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Chile -1 (AH) @10k. Boldogan fekudnek le ha jonne.
-
giigz
veterán
300-ert raktam holland fi-t
-
B-L-A-C-K
titán
Egésznap nem volt időm rakni, most jutottam el egy lottozóba, csak egy 5 ezres kami ment, de nem is érzem...
3 meccs hendivel nyer Chile, Uru, Francia
-
giigz
veterán
Hollandoknak nem sok eselyuk van, gyakorlatilag egy szinttel a spanyolok alatt vannak... Eselyuk nincs...
-
yogibear
addikt
GÓl yesss. van persike.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
DUNDALK X @ 2,50
-
tomrRRR
senior tag
Angliában tudták mi meg nem, meg volt bundázva a Lombard pápa-Újpest mérkőzés...
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
xavix13
őstag
Yee egyik szelo pipa. Mar csak egy chile gyozelem kell.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.