Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
majd jöhet a nyeremény 10%-a azoktól, akiknek adtam a jó tippeket tegnapra meg mára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jeollam
aktív tag
Én a mai napot is buktával zártam..
Eddig nem nagyon jön a gazdag leszek a vb alatt terv.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
zolee5016
őstag
dundi x-em holland x-em chile hedim van....meglátjuk....
úristen!!! mi magyarok mondjuk meg hogy kell(ene) focizni??? szünet M1 kommentek..ki se jutunk csak okoskodni tudunk...wtf???????????[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
giigz
veterán
És b+ csak lőttek a hollandok...
-
yogibear
addikt
válasz Bati0501 #66607 üzenetére
Macedónia...
Amúgy ilyen tikett volt a tavalyi Fradi-Pécs-ről is HT/FT 2/1 meg a Siófok-Eger 4:3-ról is over 6,5-ről...
szpíkerek rekedtre ordították magukat a sporttv-n, hogy jaj mekkora meccs, azt egy óra múlva ki volt téve a tikett...
Fradi a 94. percben lőtte a győztes gól, addig hosszabbított a bíró, a Siófok meccsen meg volt 3 büntető...
[link][ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Bati0501 #66613 üzenetére
Semmi probléma... az említetteken kívül is láttam már ilyen balkáni tikettet nb1-es meccsre, szóval nincs semmi meglepő benne...
Vagy a macdónoknál vagy az albánoknál, már nem tudom melyiknél valami 200 különféle fogadóiroda van. Sok kis helyi b*szás... és szinte mindenre lehet fogadni, 3-ad, 4-ed osztályok, satöbbi...[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Olasz-Angol meccs mennyire várható harciasnak?Mindkettejüknek fontos lenne a jó eredmény,nem?
4.5 over sárga miatt kérdezem.
Mellé még a Francia-1 győzelmet és Argentína győzelmet vagy hendis győzelmet nézegetem...yogibear: Érdekes,h ott ennyi van-Anglia annyira azért nem meglepő.
pohár: azért az nem rossz,h élőben a szögletre ilyen odds van.
Am Argentínára ezt miért írtad?[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Jó kis bukta lesz nálam ha nem nyernek a spanyolok.
-
pohár
félisten
válasz yogibear #66616 üzenetére
meg is lepődtem rendesen
ollé, ott volt a 3. szöglet is, még 3-at
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Kurva jó a meccs meg minden, de ez így -10k ^^
No komment.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
gery2123
őstag
Hú de nagyon gondolkodtam hogy meg kéne rakni a hollandokat, de nem mertem.
-- PSN_ID: GerY2123
-
yogibear
addikt
válasz gery2123 #66624 üzenetére
Tegnapi brazil 1:1/4+ -> 23 odds, spanyol is ekörül volt Prón, csak kellett volna tenni...
Ugyanis itt nem írja, hogy melyik csapatnak kell nyernie, tehát elvileg mindegy ki nyer vagy hogy X lesz a vége...[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Nagyon feltámadtak a hollandok, talán már túlságosan is!
Mondom...1-4...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
tomrRRR
senior tag
Mi ez bazdmeg ? 8-1 lesz ez is ? ez most komoly?
The easy day was yesterday!
-
rwin5
őstag
DDD ez ilyen magyar válogatott szintű epic fail volt
-
giigz
veterán
-
xavix13
őstag
Tett vki hollandia hendit?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
giigz
veterán
válasz anonymus89 #66636 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a meccs hátralevő részében nem lesz esélyük a hollandoknak, hanem azt, hogy amikor írtam, addig a pillanatig a hollandoknak esélyük, és közük sem volt a labdához
-
pohár
félisten
10 perc alatt lesz 3 szöglet?
jujgeci
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Hábammeg... 1:5
Casillas meg a földön fetreng
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Ez már kezd alázásba átmenni...vagy már inkább átment.:$
-
plus44
veterán
Még 3 és ugyanolyan jók vagyunk mint a spanyolok csapatként.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Prien
addikt
Jézusom, mi történik a meccsen... ez már megalázó! Szerintem a világon nincs , aki ezt az eredményt eltalálta
Sajnálom a spanyolokatA kevés is több a semminél.
-
giigz
veterán
válasz Cthulhu Dawn #66648 üzenetére
-1-nél legalább 2 góllal történő nyerés esetén nyerés, 1 gólos nyerés esetén tét vissza, a többi vesztés.
-1,5-nél legalább 2 góllal történő nyerés esetén nyerés, a többi vesztés. -
Prien
addikt
Hogy miért is nem tettük meg a hollandokat +4 hendivel még 1-0-ás spanyol vezetésnél??? Jó kis nyaralás kijött volna egyetlen mixből.
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest